Община Белица помага на домакинствата да се отърват от стара техника

22 Май 2022 | 15:47
1 коментара
Общество
Община Белица помага на домакинствата да се отърват от стара техника

Община Белица организира акция за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, съгласно подписан договор с „ЕКОБУЛТЕХ“ АД.

Тя ще се проведе на 7 юни от 13:00 часа в центъра на града и останалите селища в общината.

Жителите на общината могат да предават в мобилния пункт следните излезли от употреба електрически и електронни уреди: печки, хладилници, тостери, микровълнови печки, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, телевизори, радиа, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси и др.

Пунктът за събиране на старите ел. уреди ще бъде мобилен и те ще могат да се вземат от домовете на гражданите. За тази цел желаещите да предадат старото си оборудване трябва предварително да заявят това на тел. 0886555658 в отдел „Екология“, като посочат своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред, който желаят да предадат.

Единственото условие е в деня на акцията отпадъците да бъдат изнесени на улицата пред домовете на гражданите.

Добавени коментари

Djemal публикува:
22 Май 2022 | 17:50
Абе стига сте правили измислен пр на тоя бандит Радко Ревански. Той не знае на коя Вера изпет чини вия се чудите какви глупости да пишете за Белица. Дано скоро ги тикнат зад решетките. Ченгетата до кога ще ни командват.

Добавете Вашия коментар

TOP