За нас

Информационна агенция Pirinsko.com е новинарски сайт за област Благоевград и Югозападна България. Той е предназначен за всички онези, които търсят всекидневна обективна информация от региона, актуални новини от бизнеса, политиката, образованието, културата и спорта. Именно поради тази причина през последните няколко години, информационна агенция Pirinsko.com се наложи сред водещите медии на новините не само в Югозапада, но и в цялата страна. Позиционира се в Интернет пространството чрез социалната мрежа "Фейсбук", "Гугъл+" и "Туитър". Сайтът е регистриран като такъв през 2013 г. и от началото на своето създаване до момента е с читателска аудитория от над 20 000 хил. души на ден. Той се обновява постоянно и това от своя страна допринася още повече за неговата висока посещаемост. Различните новини в него пък гарантират и все по - широка аудитория и благоприядстват за развитието и разпространението на всякакъв вид дейност.

Ежедневно Pirinsko.com безпогрешно проследява събитията от политически, икономически, обществен, културен и спортен характер и не случайно е окачествен от хората като електронния вестник на югозапада. А за да бъдат читателите ни на 100 % и първи информирани с най - актуалните теми и горещи новини екипът ни, подреди цялата информация – актуална, любопитна и полезна на едно място за улеснение на всички.

Винаги актуални – това е нашата цел и всеки ден защитаваме намеренията си да ви информираме бързо и безпристрастно! За нас е особено важна обратната връзка и прекия контакт с вас, нашите читатели. Ние ценим всяко ваше мнение и бъдете сигурни, че то ще бъде уважено, защото ви приемаме не само като партньори, но и като част от нас!

Уважаеми читатели, Pirinsko.com е и точното място за публикуване на вашите рекламни карета , обяви и работни предложения. Във връзка с това медията приема да публикува в сайта си съобщения на фирмата отнасящи се за информация по услугите, които той предлага на своите потребители – статии, интервюта, обявления, като медията няма ограничение в дължината на текста на съобщенията или статиите. За целта предлагаме на Вашето внимание оферта за публикуване на рекламни материали включващи следното:

  • ЦЕНИ НА УСЛУГИ ВИЖ ТУК
  • Лице за контакт: Иван Хамбарджийски
  • Телефон: 0888 14 30 88

Медията се задължава да не разпространява данните и информацията във връзка и по повод изготвянето на възложената му реклама без изрично съгласие на рекламодателя.

TOP