Минералният плаж в Симитли е новото бижу на Югозапада!

14 Май 2024 | 16:36
0 коментара
Бизнес
Благоевград
Минералният плаж в Симитли е новото бижу на Югозапада!
Минералният плаж DIPOOL Spa & Pool в Симитли е най-голямото водно огледало на България с 5 уникални басейна от 2000 кв.м водна площ.

Басейните винаги са били най-близкият спасител от летните жеги, а през последните години те се превърнаха в местата, задоволяващи всичките ни нужди за плуване, хапване и пийване. В прегръдките на крайградския парк в Симитли е разположен истински прохладен оазис за летни емоции и релаксиращи преживявания. 

Модерният аквапарк DIPOOL Spa & Pool, в който се превърна плажът на град Симитли е едно от местата за разхлаждане и забавления и на благоевградчани. Комплексът отвари врати за най-нетърпеливите плувци. 

Минералният плаж в Симитли е най-голямото водно огледало на България с 5 уникални басейна и 400 шезлонга, очакват своите първи посетители още този уикенд. При заемане на всички шезлонги са предвидени и допълнителни места за всички, които искат да се докоснат до новия изключително модерен плувен комплекс в Симитли. Само един е с олимпийски размери, останалите са по-малки, някои са за деца, а други - за възрастни. В аквапарка са построени водна пързалка и джакузита, игрища за спорт – футбол, хандбал, два тенис корта, детска площадка, които са напълно безплатни за ползване.

Всичко това се случва благодарение на публично-частното партньорство между Общината и концесионера на плажа”.

Работното време на минералния плаж ще бъде от 09.00 до 19.00 часа всеки ден от понеделник до неделя. Деца до 10 години няма да бъдат допускани без придружител!
Минералният плаж в Симитли е новото бижу на Югозапада!
Минералният плаж в Симитли е новото бижу на Югозапада!
TOP