Кметът Илко Стоянов: Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил досега за „Пирин“!

15 Февруари 2023 | 17:15
10 коментара
Общество
Кметът Илко Стоянов: Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил досега за  Пирин !
Кметът Илко Стоянов: Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил досега за „Пирин“!
Истината е, че Община Благоевград няма средства за издръжка на мъжки футболен отбор.
Организацията и подготовката в ДЮШ са на високо ниво и това се вижда от резултатите, които постигат децата на Благоевград. В същото време мъжкият футбол е скъп бизнес и не е естествено той да се развива от Общината.
В тази връзка искам да се обърна към цялата общественост с призива всеки да помогне с каквото може, за да запазим „Пирин“, докато успеем да намерим нов собственик на мъжкия отбор!
 
Изявление на собственика на ФК Пирин Пол Белогур
"Скъпи фенове, граждани на Благоевград, уважаеми ръководители, треньори и служители, през последните 3 години заедно изминахме един успешен път.
Заедно постигнахме най-важната си цел. Върнахме Пирин там, където му е мястото – в Първа лига, сред най-добрите.
За втора поредна година сме в елита на българския футбол. Изключително съм доволен, че успях да помогна на отбора по всякакъв начин.
Винаги съм давал за любимия си тим от сърце и душа. Бяха направени много подобрения. Бе ремонтирана трибуната, сменени и добавени седалки, извършен бе основен ремонт в административната сграда, осигурено бе електронно табло. Ремонтирани бяха съблекалните, подменени бяха резервните скамейки, закупен бе нов автобус, бе поставена нова ограда на стадиона.
Трудно е да изброя всичко, сторено за по-доброто бъдеще и успехите на нашия отбор, на отбора на Благоевград.
Лично на мен ми костваше много усилия да развивам този проект, тъй като футболът не е най-силната ми страна, но бях воден от любовта и страстта към Пирин и му отдадох всичко по своите сили, дадох всичко от себе си по време на тези 3 години.
Искам да Ви съобщя, че дойде времето, в което този труден, но успешен път за мен като собственик на клуба приключи.
Продължавам работата си върху основните си бизнеси
в Австралия и САЩ.
Ще даря всички си акции на Община Благоевград абсолютно безвъзмездно. Вярвам, че това е най-доброто за клуба. Градът и Общината се оказаха най-надеждният ни партньор.
Това стана факт най-вече през последните 18 месеца, откакто Илко Стоянов е кмет. Той е човекът, който непрекъснато ни подкрепяше и правеше всичко, за да върви напред любимият ФК Пирин. И съм убеден, че кметът ще намери начин клубът да
продължи да се развива и да се конкурира с най-добрите отбори в България. Благоевград трябва да се гордее, че има кмет като Илко, който е посветил живота си на града и неговите хора.
Аз ще продължа връзката си с Благоевград и клуба. В този красив град притежавам телевизионна станция - Bulgarian Broadcasting Group BBG. Ще съм един от рекламодателите на
Пирин. По този начин ще покажа на останалите хора с бизнес тук, че е чест и привилегия да продължа да подкрепям един вековен отбор, от който са излезли велики футболисти.
Тук е мястото да благодаря на толкова много хора, които бяха съпричастни с мисията на Пирин през тези 3 години. Благодаря на верните фенове, аз съм един от тях. Винаги съм усещал
тяхната подкрепа, тяхната любов и тяхната отдаденост към любимият ми отбор. Неслучайно те бяха тези, които организираха честването на 100-годишнината на клуба.
Благодаря на всички ръководители, състезатели – бивши и настоящи, треньори и служители, които също работиха усилено за успеха на този клуб.
Благодаря на Община Благоевград и на кмета Илко Стоянов за протегнатата ръка".
Пол Белогур

Добавени коментари

Тръчи Лажи публикува:
16 Февруари 2023 | 11:20
Тръчи Лажи :D
Mangust публикува:
16 Февруари 2023 | 08:01
Винаги е имало, има и ще има още за крадене!
Пирин е в сърцата ни Илко не се проваляй публикува:
16 Февруари 2023 | 07:38
Пол го размаза на Илко с тоя подарък! Започват проблемите за кмета футболист! Пари няма само хвалби! БФС ще ни довърши заради прегрътката с Бербатов!
дуспа публикува:
16 Февруари 2023 | 07:22
оправи кучетата оправи дупките по града и са ке оправи и пирин лелелеле с дафинов и бербатов бфс ке сосипе отборо
Илко отпред змия отзад магаре публикува:
16 Февруари 2023 | 07:17
Илко отпред змия отзад магаре е са да те видя кмете е са да видим как ще се справиш с отбора Пирин за който общината се провали жестоко за вековния юбилей.
hari публикува:
15 Февруари 2023 | 23:03
pirin izpada v b grupa i da zapochnat da puskat da igraqt iunushite i da se znae ilko kak se nasadi taka ke go zahape che nemam dumi e taka da mi dadat otbor bez pari,
Емил публикува:
15 Февруари 2023 | 20:26
Е Илко какво стана? Нали шеле да привличаш инвеститори за милиони, 10 000 работни места щеше да откриваш, ай ти център нещо бълнуваше, заплати по 2-3000 евро, а то какво стана?! Всочки напускат Благоевград, ти всеки ден губиш дела за милиони, не откри и 1 работно място, та за капак и Пирин ще затриеш. Илко, Илко приключи с кметуването.
suksi публикува:
15 Февруари 2023 | 18:35
Trachi laji e sa se naglasi qkoooooooo. pri kambitov pirin otpadna i pri ilko pirin ke otpadne i ke ima nov sobstvenik ivan Chapov v b grupa. ilko na teb ti se padna bratko istegli malkata klechka na provala.
ico публикува:
15 Февруари 2023 | 18:18
ilko e sa na tiq deto davash rabota te da ti pomagat za pirin zvani na spase petelo na mazuro na angel rizov e sa da te vidim kolko si erbap.
тотал щета публикува:
15 Февруари 2023 | 17:30
кафявия са е бойдисал гащичките ами сега пара нема. боре затворнико вика пара нема за пирин. тръчи лажи се испокара с целия град. хората от бизнеса нема да дадат пара.

Добавете Вашия коментар

TOP