Зверско изнасилване потресе Кресна! Дървосекачът Гришо насили първа братовчедка на съпругата му след пиянски запой

23 Ноември 2016 | 07:47
1 коментара
Криминално
Зверско изнасилване потресе Кресна! Дървосекачът Гришо насили първа братовчедка на съпругата му след пиянски запой

Зверско изнасилване в Кресна! Гришо насили първа братовчедка на съпругата му след пиянски запой

Белезници за 26-годишният Григор Милев от Кресна, отвлякъл и изнасилил девойка от Сандански, гостувала миналата нощ в дома на братовчедка си, съпруга на Григор.

Цяла ден вчера криминалистите от Сандански изясняваха обстоятелствата при които е станало изнасилването и са категорични, че дървосекачът Григор е осъществил насилствен полов акт с братовчедката, "отвличайки я" по трасето Кресна - село Сливница. След запой в квартално заведение в Кресна, Гришо подмамил гостенката да го придружи за да купят цигари. Вместо към магазина обаче Гришо тръгнал по селски път между Кресна и Сливница. Още в колата започнал да прави неприлични предложения, спрял возилото, извел навън момичето и го изнасилил.

Часове по-късно девойката подала жалба в полицията. Научавайки случилото се жената, която живее с Григор, изпаднала в шок. Пред полицаите той се оправдавал, че бил пиян и не си спомня, какво е направил.

По разпореждане на РП-Сандански вчера цял ден униформените от РУ-Кресна охраняваха автомобила на Григор, за да не се премахнат веществени доказателства.

Добавени коментари

MARTIN публикува:
23 Ноември 2016 | 09:42
NAPIESE I BIE VENA MU BE[E BIL I MAJKAI E SA SE NAGLASI NEKA DA POLEVI MALKO TOQ ALKOHOLIK

Добавете Вашия коментар

TOP