Зам.кметът на Разлог Иван Гюров: С пари от туристическия данък ще купим еко-бусчета за туристи и граждани

30 Септември 2022 | 12:10
11 коментара
Общество
Зам.кметът на Разлог Иван Гюров: С пари от туристическия данък ще купим еко-бусчета за туристи и граждани

Зам.-кметът Иван Гюров връчи поздравителен адрес на Явор Капитанов, управител на хотел „Хот Спрингс- Баня“ на общо събрание на членовете на сдружение „Хотелска асоциация разложка долина“.

По повод спечеленото I място в категория „Иновативен СПА хотел“, нареждайки се сред редица предпочитани хотели в Европа, ръководството на Община Разлог пожела още много професионални успехи на целия екип на хотела не само европейско, но и световно признание в сферата на туризма.

На срещата между представителите на сдружението бе обсъдено развитието на туризма в региона на община Разлог, както и теми, свързани с местните данъци и такси, ВиК услуги и др.

„Намерението на Община Разлог е събраните приходи от туристически данък и такси да се насочат към подобряване инфраструктурата и реклама на туристическите услуги в региона. Също така възнамеряваме и обособяването на „малки линии“, обслужвани от еко- бусчета, за удобство както на жителите на община Разлог, така и на туристите, които отсядат в хотелите.“, заяви Иван Гюров.
Хотелиерите споделиха наблюденията си върху чуждестранни практики за управление на балнео и спа центрове и модели за осигуряване на по-добро качество и развитие на туристическите услуги.

Заедно с Община Разлог всички изразиха желанието за изграждане на пешеходна алея, с разположени в близост магазинчета, атракционни и други развлечения.
Следващата среща на сдружението, на която се очаква да присъстват повече хотелиери от окръга, ще се проведе през ноември. На предстоящата Община Разлог очаква предложения от участниците относно надграждане инфраструктурата в общината, която ще е в полза за повишаване нивото на туристическите услуги.

Добавени коментари

Господ публикува:
02 Октомври 2022 | 00:47
Че се гърчите и пръжите в сичко дека сте сътворили крадци проклети, нема безплатен обяд не разбрахте ле!
Боко публикува:
01 Октомври 2022 | 16:16
Нема дека да се терне иска се враща ресто
Джуров? публикува:
01 Октомври 2022 | 14:16
За 10 поколения до 9то колено откраде, какво още искаш гад алчна?
Боклуци мръсни! публикува:
01 Октомври 2022 | 14:14
.
Колко сака са таа година? публикува:
01 Октомври 2022 | 03:43
Един нема стигне!
Некой който знае! публикува:
01 Октомври 2022 | 03:38
Утре е събота, да не пропуснеш да запалиш колата и да се качите на "пикник" на Бетоловото, в имението на бея да се отчетеш. Да не забурееш да носиш суджук! И на мене!
Прага публикува:
01 Октомври 2022 | 00:55
Сичко е толкова ясно и двама с бившия доносник на ДС крадете по един и същ начин водата на хората от и селото от училището! Ч!дите се по ков начин да си измиете образо пред хората, не не сме толкова тъпи! Тия бусчета че ве возаа каа Бобов Дол. Толкова ле не се наяде бе простак? Арчи си краденото и се терни малко в страни че на хората им се повраща вече от тебе, и таквия като тебе!
Берлин публикува:
01 Октомври 2022 | 00:47
Еко бусчета до Wishmor ле бе жалък нещастен крадецо, засрами се и се скрии от лицето на хората!
кмето публикува:
30 Септември 2022 | 15:21
С тия бусчета да те извозят до подножието на Голак.
ot Bachevo публикува:
30 Септември 2022 | 14:45
ne samo toi te sa 5-6 kradtsi
Разложенин публикува:
30 Септември 2022 | 12:50
Много се разработи бе Джюров да не се гласиш за кмет. Ма народо прос може да е заборил че краде 10 години и сега вече че го оправиш.Колко си нагьл само.

Добавете Вашия коментар

TOP