Венцислав Гърменов посрещна консула на Индонезия

02 Август 2022 | 15:20
3 коментара
Култура
Венцислав Гърменов посрещна консула на Индонезия

Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Венцислав Гърменов посрещна консула на Индонезия в сградата на общинската администрация днес.
Инж. Гърменов и г-н Петров обсъдиха теми за бъдещо партньорство между двете институции, както и актуалната обстановка в страната и света. Едни от главните теми обхванаха смяната на правителството, новите избори, както и покачване цените на газта през идните месеци.
Като домакин инж. Гърменов запозна консула с условията на развиващия се туризъм в района. Двамата обсъдиха и полите от изграждане на летище на територията между Банско и Разлог, чиито отговорник по проекта е самият консул.
 

Добавени коментари

Човек публикува:
02 Август 2022 | 20:11
Поне при такива срещи се облечи официално.Селянин.Сигурно си с маркова риза та не я собличаш.Може да е от втора употреба
Бай Шиле публикува:
02 Август 2022 | 18:06
Гърменов погледни се какъв барбарон си !
Е малко по-скромни,де! публикува:
02 Август 2022 | 16:46
Ама нали идеята за летището е на г-н Александър Мацурев?! Или сега пък ще кажете,че той е и ваш кандидат? Няма лошо.Той ще работи и за Банско,и за Разлог! Нашето момче е много оправно-може да чете и пише без химикал и тетрадка.Що не го поканихте за преводач? Той знае езикът перфектно.Беше преводач на индонезийския посланик при едно от посещенията му на Джаз-феста в Банско!Но най-добър е в управлението на...на тротинетка!Даже разбрахме,че Бойко ще го назначи за РВД на новото летище на Керанджийца.Ако го изберем за депутат.Кой знае,ама на дали...

Добавете Вашия коментар

TOP