В Разлог посрещнаха шампионите по олимпийско таекундо-до от "Чо Елит"

05 Юни 2022 | 14:54
1 коментара
Общество
В Разлог посрещнаха шампионите по олимпийско таекундо-до от Чо Елит

Временно изпълняващ длъжността кмет на Oбщина Разлог- инж. Гърменов посрещна над 20 медалисти от таекуон-до клуб „Чо Елит“ в конферентната зала на Общината.

Шампионите пристигнаха с над 45 медала, спечелени от международния турнир по олимпийско таекуон-до „Астерикс Къп“ в Ниш (Сърбия) през месец май. С гордост деца, кадети, юноши, мъже и жени показаха и завоюваните купи, позволявайки те да попаднат в ръцете на градоначалника.

От своя страна инж. Гърменов поздрави всички призьори, пожелавайки им още много успехи. В знак на подкрепа към клуба, кметът връчи символично каски и чорапи с датчици, които да подпомогнат тренировъчната дейност на бъдещите шампиони. Освен емоциите от изминалото състезание, на срещата бяха споделени и нуждите на младите таекуондисти, както и евентуално организиране на открито спортно състезание. Инж. Гърменов заяви, че Община Разлог е насреща и ще окаже съдействие за бъдещето развитие и популяризиране спорната дейност на клуба.

Състезателната дейност на местния клуб към момента е свързана с представяне на международно ниво. Десетки деца всяка година взимат участие в състезания по олимпийско таекуон-до извън страната, носейки в Разлог редица отличия. В последната си проява, водени от главния си треньор- шампионката Асения Пулина, над 20 състезатели печелят близо 50 отличния, мерейки сили с 1500 представители на 16 държави.

Добавени коментари

Гошо Щерев публикува:
05 Юни 2022 | 16:22
Оня с бялата тениска е як таекондист може да дойдеш до аптеката да те напляскам малко

Добавете Вашия коментар

TOP