В Благоевград: Работници натопиха шефката, че кърка в офиса

31 Юли 2022 | 13:15
0 коментара
Общество
В Благоевград: Работници натопиха шефката, че кърка в офиса

Протестиралите в петък работници от общинското дружество "Озеленяване" се срещнаха с кмета на Благоевград. Илко Стоянов обяви, че няма да позволи друг да поставя условията на работа в предприятието. Подчерта обаче, че е доволен от работата им.

След протестните действия са обсъдени ежедневни проблеми, касаещи работниците.

"Като кмет ценя всички хора, както и правото им на мнение. От моя страна няма да има никакъв реваншизъм към тези хора. Със сигурност обаче няма да се моля на някой да остане на работа. Всеки е свободен да подаде молбата си за напускане, както стори и инж. Антон Мавродиев", каза Стоянов.

В петък работниците спряха работа за кратко. Недоволни са от отстраняването на колегата им Антон Мавродиев и още трима в звеното. Пред медиите те разкриха, че не желаят да ги управлява пенсионерката началничка Иванка Цветкова. Дори съобщиха, че тя злоупотребява с алкохола на работното си място, предаде enovina.bg.

В отговор на защитниците на Антон Мавродиев, Стоянов допълни, че до този момент, пусналият доброволно молбата си за напускане все още не е потърсил кмета или директора на ОП „Озеленяване“ за разговори. Той увери служителите на общинското предприятие, че до понеделник ще има решения по най-спешните въпроси. В момента в ОП „Озеленяване“ работят 100 души, като всеки ден се определят районите, по които се разпределят отделните бригадни екипи.

Добавете Вашия коментар

TOP