Уволнението на инж. Костадин Мадолев - старши лесничей в ТП „ДГС Благоевград” е следствие от поредица нарушения

12 Април 2016 | 15:09
1 коментара
Общество
Уволнението на инж. Костадин Мадолев - старши лесничей в ТП  ДГС Благоевград” е следствие от поредица нарушения

 

Жестът на ЮЗДП към Асен Канджев от с. Церово е морален акт

 

Уволнението на инж. Костадин Мадолев - старши лесничей в ТП „ДГС Благоевград” е следствие от поредица нарушения на трудовата дисциплина, предшестващи широко коментирания вече два месеца случай с жителя от с. Церово Асен Канджев. Югозападното държавно предприятие прави това уточнение, тъй като се създават погрешни внушения, че дисциплинарното наказание на горския служител е тенденциозно и е крайна мярка.

Проверката, извършена от ЮЗДП, установи некоректно и необективно изпълнение на задълженията от двамата служители, съставили актове за констатирано нарушение на Асен Канджев за сеч на изсъхнал дъб в собствената му градина. Заради това и въпреки риска от възможни коментари за толериране на нарушителите, ЮЗДП счете за свой морален дълг да компенсира възрастния човек, като му подари ремарке и като предприе действия за налагане на наказания на виновните длъжностни лица. 

Добавени коментари

стар газар публикува:
12 Април 2016 | 16:44
рампа сега разбрали колко стружа герб.те те издигнаха и те кога вече не им трябваш метлата.имат си приоритети.явно си настъпил нещо дето не требва.наско да дърпа и тези около него.късмет ако се бориш.ако слушаш мене не си губи време с герберите.докато сам те и не гласуваме така ще е.

Добавете Вашия коментар

TOP