ТРЪМП ЛИ? Българи масово пият белина срещу COVID-19

10 Декември 2021 | 10:53
0 коментара
Любопитно
ТРЪМП ЛИ? Българи масово пият белина срещу COVID-19

Шайка измамници, продаващи белина като „лечение“ за коронавирус, събират хиляди потребители за продуктите си. В групата си във фейсбук изродите вече имат над 5000 „лекуващи“ се с белина, като страничните ефекти са потресаващи, в това число и жестока и болезнена смърт.

Представете си човек, който не желае да приеме лекарствен продукт, преминал през безмилостния процес на одобрение - през лаборатории, през хиляди изследователи, през десетки хиляди хора, през всички всички възможни регулаторни агенции на световно и регионално ниво, през приложение на милиарди дози, доказвайки безопасността и ефективността си. Да, същият този човек сега ще си купи домашно изработена белина, за да се „лекува“. Този човек е като хиляди други българи, предупреждават от Българско рационално общество.

Не е сложно. Един или няколко измамника забъркват „магически“ разтвор в дома си и го продават. Без да са лекари, без да са фармацевти, без да са химици. Това е всичко необходимо, за да спечелите хиляди български потребители бързо и лесно. От домашната белина ще излезе, че по-хубаво лекарство няма.

Да, ама не. Когато домашната белина е произведена от някой друг, изведнъж тя става опасна. Домашната ми белина е по-добра от домашната ти белина. Изглежда, това е причината администраторите на групата да гонят всеки, посмял да попита за конкурентна домашна белина, както става видимо от прикачените скрийншоти. Веднага се появяват и хора, които се оплакват как са съсипали здравето си – нещо напълно очаквано, ако сте употребявали белина през устата.

От сайтовете и от разговора в чатовете става ясно, че всъщност всеки производител „сам си преценя“ колко белина да сложи в разтвора. Може да е николко, може да е малко, а може и да е достатъчно, че да ви причини доживотни щети или направо да ви убие. При всички случаи няма MMS/CDS продукт, който ще ви помогне. Разбира се, няма и per os белина, която да не е опасна за здравето ви. Умоляваме ви, не приемайте белина за лечение.

MMS не е нещо изключително за България, използва се десетки години от измамници по цял свят, които лъжат наивни хора, че чудотворният разтвор ще ги излекува от всичко. Съкращението MMS буквално означава „Чудотворен минерален разтвор“ (от англ. Mineral Miracle Solution) и според производителите му напоследък „лекува“ най-вече Ковид-19, но от доста години - и рак, СПИН, аутизъм, болни бъбреци, болни сухожилия. Чисти, кърти и извозва всякакви вируси, бактерии, гъбички, паразити и премахва причините за всички заболявания от организма, в зависимост от настроението на търгаша, който ви го продава. С този един лесен трик, който търговецът крие от вас: смърт.

Основната съставка на MMS обикновено е хлорен диоксид или натриев хлорид - мощни избелващи агенти. Тоест, потребителите на тези продукти чисто и просто пият самоделна белина, която всъщност е смъртоносна. Агенцията по храни и лекарства в САЩ (FDA) вече е регистрирала редица смъртни случаи след прием на MMS/CDS.
Освен изключителната токсичност на продукта и смъртността, количеството доказателства за неговите ползи всъщност няма да изненадат нито един нормален човек: цели нула.

Независимо дали ви продават чистa вода като MMS продукт, слагат малко белина в него, или са смели и ползват толкова много, че да ви увредят доживотно или дори да ви убият, то MMS/CDS/DMSO продуктите при всички случаи са тотална измама, нарушаваща твърде много закони.

Министерство на здравеопазването, РЗИ и прокуратурата трябва веднага да се задействат! В интерес на правдата потърсихме бившия депутат от НДСВ, който е основател на Българското Тръмп общество заедно с други видни общественици като Светлана Шаренкова и Митко Гестапото, за да каже какво е отношението на организацията по въпроса. В крайна сметка самият Доналд Тръмп първи преди повече от година препоръча белината като лек за коронавируса. Цеков обаче не отговори на обажданията ни.

Добавете Вашия коментар

TOP