СРАМ ЗА ПАГОНА! Шефът на разследващите полицай в 02 РУ Благоевград Кирил Карликов с ново обвинение!

21 Октомври 2021 | 09:51
4 коментара
Общество
СРАМ ЗА ПАГОНА! Шефът на разследващите полицай в 02 РУ Благоевград Кирил Карликов с ново обвинение!

СРАМ ЗА ПАГОНА! Шефът на разследващите полицай в 02 РУ Благоевград Кирил Карликов с ново обвинение! Главен инспектор на разследването да унищожи документи, уронва ли престижа на МВР?

Началник сектор разследване в 02 РУ Благоевград инспектор Кирил Карликов е с повдигнато ново обвинение. Престъплението за което е привлечен към наказателна отговорност този път е за скрита или унищожена от него преписка на свидетели по дело на което Карликов още през месец януари тази година е привлечен към наказателна отговорност.

Припомняме, че в началото на годината Карликов беше, като обвиняем по два члена на НК. Съдът обаче го остави на работа, а ръководството на ОДнаМВР - Благоевград не сметна за нужното да предприеме необходимото да защити служителите си, като извърши необходимите кадрови промени, в резултат на което са изчезналите документи на подчинените на Карликов.

Главен инспектор Кирил Карликов оглави Асоциацията на разследващите полицаи в МВР. Сдружението, което има за цел да защитава независимостта и професионалните интереси на разследващите полицаи и да ги подпомага в професионалната квалификация, е вписано в Търговския регистър на 25 май тази година, периода между двете повдигнати обвинения. Дали това е отчаян ход за имунитет и спасение, съдът и времето ще покаже.

Ще има ли дисциплинарно уволнение заради уронване престижа на МВР очакваме да разберем?!

Добавени коментари

laki публикува:
22 Октомври 2021 | 05:19
a dunkin ot razlog koga
овчата кожа публикува:
21 Октомври 2021 | 23:09
тая интрижка е организирана от бащицата и неговото ляво мъде футболистчето с меката китка. Днеска си гукаха в районното.Всички ги знаят тия смешници що са жалки.
КАТ публикува:
21 Октомври 2021 | 12:55
в тая статия няма нищо вярно киро мачкай много ги търпиш тия
тип-топ публикува:
21 Октомври 2021 | 12:33
Чета и ми става ясно, че тази статия явно е писана от човек, който е недобре психически, предполагам, че някаква травма в миналото го е увредила за цял живот. Може би факта, че бившата му жена е била "палава и игрива", а може би и още нещо...Бриндо, проверявай жълтите карти на източниците си...търси им "сертификат за нормалност"

Добавете Вашия коментар

TOP