Служители на звено „Инспекторат“ в Благоевград санкционираха поредните нарушители, паркирали автомобили на забранени за целта места

29 Май 2022 | 17:13
1 коментара
Общество
Служители на звено  Инспекторат  в Благоевград санкционираха поредните нарушители, паркирали автомобили на забранени за целта места

Инспектори към Община Благоевград наложиха санкции на водачи, паркирали автомобилите си на забранени за целта места.

Една от колите е била спряна на тротоар в района на блок „Лира“ в областния център, а друга в близост до пл. “Г. Измирлиев”.С действията си нарушителите от една страна са възпрепятствали безопасното движение на пешеходци, а от друга са създали предпоставки за разрушаване на тротоарната настилка.

Служители на звено „Инспекторат“ непрекъснато следят за спазване на реда и правилата както в рамките на града, така и в малките населени места на общината.Това са поредните санкции, наложени от Община Благоевград за последните няколко дни.

Сред честите нарушения от страна на водачи е и движението с МПС в забранени участъци, в това число и пешеходни зони.Апелираме за отговорно отношение от страна на жителите и гостите на града!

Сигнали за нередности могат да бъдат подавани на тел.: 073/88 44 06; 073/88 44 34 или тел. 112.

Добавени коментари

Шишо Бакшишо публикува:
29 Май 2022 | 17:47
Тези инспектори, ако мръднат малко извън центъра, например по уличката “Бодрост“, започвайки от пресечката с ул. “Марица“, ще си изпълнят месечния план за 1 час, като вдигнат поне двадесетината коли с благоевградска и софийска регистрации, перманентно паркирани по тротоарите на уличката, което кара пешеходците да вървят по платното!

Добавете Вашия коментар

TOP