Служители на кмета Илко Стоянов развихриха кютек, счупиха носове и ребра!

10 Март 2023 | 07:26
1 коментара
Общество
Служители на кмета Илко Стоянов развихриха кютек, счупиха носове и ребра!

Служители на кмета Илко Стоянов развихриха кютек, счупиха носове и ребра, съобщава 4ВЛАСТ.

„Около 04:10 часа на 05.03.2023 г. в питейно заведение в гр. Благоевград, по повод изпълнение на служебни задължения, между служители от охраната на заведението и двама мъже на 43 години от гр. Благоевград и 38 години от с. Байлово са възникнали скандал и физическа саморазправа. 43-годишният е пострадал с фрактура на носа, а 38-годишният – с пукната кост на носа и натъртване на ребрата. Уведомена е РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство."

"Арестувани са за 24 часа служители на община Благоевград“, никой няма право да докосва дори с пръст клиент на заведение, още по- малко да бие, това е недопустимо“- потвърдиха източници на 4ВЛАСТ от полицията.

Според запознати единият от провинилите се охранители е Васил Господинов. Тримата работят на два стана, при кмета и нощното заведение. „Вдъхват на кмета сигурност в звеното „Инспекторат“, голямо самочувствие вадят. Какво ли правят в общината никой не знае, но получават заплати. Проявиха се обаче в нощния пиано бар, където среднощен спор прераства в сбиване, а двама клиенти в бара са със счупени носове.“, коментират благоевградчани. За средна телесна повреда чл. 129 от НК ПРЕДВИЖДА лишаване от свобода до 6 години. Пребитите са Д. Стойчев, С Янев и Т. Гръчки,

От пресцентъра на кмета Илко Стоянов запазиха пълно мълчание. Най-честите санкции, налагани от страна на служителите в Инспектората, са свързани с изхвърляне на отпадъци на нерегламентирани за целта места, увреждане на общинско имущество, силни нива на шум. Служителите към Инспектората, който бе създаден по предложение на кмета на Благоевград Илко Стоянов, с решение на Общински съвет от м. юли тази година, са разделени на екипи, които обхождат поверените им райони и следят за нередности. Отделно от това инспекторите ежедневно реагират на сигнали, получени на „горещата“ телефонна линия или подадени на деловодството на Община Благоевград. Всеки, който забележи нередности може да сигнализира на тел. 073/88 44 34, 073/88 44 06 или тел. 112.

Добавени коментари

Кмет публикува:
10 Март 2023 | 13:02
Много тенденциозно, бе драги.Намирисва чак. От пияния и лудия бяга, ама понякога го и бият, когато прави поразии.

Добавете Вашия коментар

TOP