След като "премести" изгрева на слънцето от Запад, дупничанката Александрина възкликна обидено: "Не съм глупачка"!

15 Април 2018 | 12:44
1 коментара
Любопитно

„Объркването на турската столица стана изцяло от притеснение и напрежение. В момента, в който го казах, осъзнах, че казвам глупост. Това не е нещо, което не знам. Многократно съм посещавала Анкара и много добре знам, че не се намира в Гърция“, оплака се участничката Александрина от „Стани богат“, която в последните дни стана хит в мрежата и обект на жестоки нападки.

Девойката е на 22 гоини от Дупница. На 10 април тя игра в играта за милионери и се запъна на втората сигурна сума за 2500 лв. на въпроса „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?“. Тогава дамата изцепи, че турската столица Анкара е в Гърция, а слънцето изгрява от запад.

С помощта на публиката Алекс все пак успя да стигне до въпрос за 5000 лв., който окончателно я препъна. По думите й „изкуствен интелект“ е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания“. По-късно тя се поправи и обяви „изкуствен интелект“ за голяма организация, цитира „България Днес“.

Участничката обяснява пред изданието, че всъщност знае какво означава това понятие и дори е писала реферат по темата. Споделя, че след 10-тия въпрос много се е притеснила, имало и допълнителни разговори в шоуто, които не са се излъчили, и които са я довели до объркване. В един момент адреналинът толкова й се е повишил, че тя самата започнала да се съмнява в своите знания.

След изказването на програмния директор на БНТ Емил Кошлуков, че „Стани богат“ трябва да се прекръсти на „Стани за смях“, Александрина е изпратила писмо до него, в която излага позицията си. В него тя разкрива разочарованието си от това как именно той е сложил грозен етикет на едно младо момиче, което е стъпило на криво.

Нападнал е девойка, която няма никаква сила да се защити и е създал предпоставки за дългогодишен тормоз спрямо нея и нейното семейство. „Човешкото качество е не да стъпчеш онзи, който е паднал, а да му подадеш ръка“, отсича Алекс./hotarena/

Добавени коментари

Райчо публикува:
15 Април 2018 | 21:17
Ама тя като знае, че не знае...къде се бута? Поне научи откъде изгрява слънцето!

Добавете Вашия коментар

TOP