Скандал, стая с мебели и душ кабина за хиляди левове в офиса на „Автомагистрали”

03 Юли 2021 | 07:43
2 коментара
Общество

Новото ръководство на „Автомагистрали“ показа днес т. нар. „стаята за спешна първа помощ” в офиса на дружеството.

Става въпрос за студио, оборудвано като спалня с голям креват за двама души, диван с кафе масичка и допълнително хигиенно помещение. В последното има луксозна душ кабина с вградена в стената колона за хидромасаж.

„Това е спалнята за спешна помощ. Има гардероб с възглавници, хавлии. Това е банята. Душът за масажи. Стаята е ползвана, тъй като се вижда използван душгел, има бонбони, минерална вода, коли, фанти, чисто нови чаршафи, има смарт телевизор и диванче, което става на спалня, както и маса. Ако на някой това му прилича на стая за спешна медицинска помощ, нека се обади, на мен ще ми е интересно. Това ми прилича на хотелска стая за друга помощ”, коментира  Десислава Христова, член на Съвета на директорите на „Автомагистрали” ЕАД.

Тя изнесе данни, че само част от обзавеждането на скандалната стая струва 8 хил. лв. по документи, открити в архива на дружеството.

Пред NOVA бившият изпълнителен директор на „Автомагистрали” Стоян Беличев отказа да коментира дали въпросната стая да е била използвана за „сексуални услуги”, с мотива, че е „под достойнството му да отговаря на такива върпоси”.

Той посочи, че по закон дружеството трябва да има стая за спешна първа помощ и това е било предназначението на помещението.

По думите му чехлите, кърпата, душгела, бонбоните и т.н. са били нарочно поставени в стаята преди заснемането ѝ.

Добавени коментари

блг публикува:
03 Юли 2021 | 13:46
Томов върна Благоевград 30години назад, ама и това червено проруско правителство върна Майка България в соц строя... дано бързо направят правителство, че нема изплуване
К.ур за БСП и Пиринско.бг публикува:
03 Юли 2021 | 12:25
Аааа сега се видя къде радефф кунилингвата е лиззал ония двете цигански минджи от видеоклипа в Ютюб!

Добавете Вашия коментар

TOP