Шефът на НСО аут заради снежните топки срещу премиера

04 Март 2022 | 16:38
0 коментара
Общество
Шефът на НСО аут заради снежните топки срещу премиера

Министърът на транспорта Николай Събев е поискал оставката на шефа на НСО ген. Емил Тонев заради вчерашните атаки със снежни топки срещу премиера Кирил Петков на връх Шипка.

"Поисках оставката на директора на НСО", съобщава самият Събев в коментар във Фейсбук в отговор на възмутени граждани как е било допуснато нападение над министър-председателя, предаде dir.bg.

Някои от участниците в чата се възмущават как така е било позволено "Възраждане" да влезе в парламента - по повод твърдението, че именно тяхната партия е организирала освиркването и бойкота на Кирил Петков и Никола Минчев по време на тържеството на Паметника на свободата.

Събев съобщава новината в отговор на въпроса на симпатизант, който пита: "А защо НСО не реагира? Защо не беше повален и арестуван този човек? Ако беше камък?". След като министърът на транспорта уведомява събеседниците си за поисканата оставка в НСО, следва препоръката: "Трябва да се предприеме и сериозна мярка за "лидера" на Възраждане! Учудвам се как може да им се позволи да са в Парламента".

Потребителите също така информират Събев, че човекът, замерил премиера със снежни топки, е негов съгражданин от Русе.

Добавете Вашия коментар

TOP