Шефът на ДАИ - Благоевград Георги Ангелски празнува днес 45-ия си рожден ден

24 Март 2016 | 19:43
4 коментара
Хайлайф
Шефът на ДАИ - Благоевград Георги Ангелски празнува днес 45-ия си рожден ден

С много настроение и приповдигнат дух шефът на Държавната автомобилна агенция (ДАИ) в Благоевград и общински съветник от ГЕРБ в община Петрич Георги Ангелски отпразнува 45-ия си рожден ден.

Специално за празника си той бе поздравен от десетки свои близки, роднини и приятели, които буквално се надпреварваха да му честитят с пожелания за здраве, щастие и късмет. Георги Ангелски едвам смогваше да отговори и на повикванията по телефона си, които пък валяха едно след друго. Личната му страница във фейсбук също бе осеяна с цветни картички и безброй пожелания, кое от кое по-красиви.

59-24-02_495783542_n

Съпругата Ави изненада Г. Ангелски за рождения му ден, събуждайки го с песен.

Служителите в автомобилната агенция в Благоевград също не пропуснаха да го изненадат, специално за своя шеф те се бяха подготвили с торта със запалени свещички върху нея. Георги Ангелски почерпи с бонбони, пица и безалкохолни напитки. Специално пред репортер на Pirinsko.com директорът на ДАИ разкри, че въпреки всичките поздрави, които получил, най-трогателният дошъл от съпругата му Ави още в 7 часа сутринта.

„Събуди ме с целувка под звуците на песента „Не остарявай, любов” на Михаил Белчев. По-мило и прочувствено събуждане не съм имал. Децата пък бяха повече от щастливи. Днес ще празнувам със семейството си и най-близките си приятели в Петрич. Пожелавам си само здраве, друго не ми трябва”, коментира Г. Ангелски.

Шефът на ДАИ - Благоевград Георги Ангелски празнува днес 45-ия си рожден ден

Добавени коментари

славка публикува:
05 Април 2016 | 11:54
На теб като ти са скапани рейсовете - чона ти е виновна.
ГЕРИ публикува:
25 Март 2016 | 13:17
АНГЕЛСКИ Е МНОГО УМНО МОМЧЕ АМА МЕСТОТО Е МНОГО АПЕТИТНО А ДЖУМАЛИИ НЕ ОБИЧАТ КАФАЛИ.
неподкупен публикува:
25 Март 2016 | 08:10
А бе мизерни чиновници и паразити и терикати некакадьрни Дреме ми за твоите глупости Не е вярно че си много обичан стола ти обичат мизерниците
славчо публикува:
24 Март 2016 | 21:00
дупе лизеца на чона.

Добавете Вашия коментар

TOP