Септември Симитли си тръгна с точка и от Созопол

16 Април 2021 | 08:01
0 коментара
Спорт

В мач от 27-ия кръг на Втора лига Созопол и Септември (Симитли) завършиха наравно 0:0. Това бе и трето поредно равенство за отбора от Симитли в първенството.

В 3-ата минута Китан Василев от Септември стреля от фаул, но топката профуча покрай гредата. Домакините отвърнаха също с опасна атака в следващата минута, но отбраната на гостите се справи със ситуацията. 

Най-чистата ситуация за гол дойде в 18-ата минута, но Михайлов не успя да прониже вратата на Созопол. Гостите създадоха нова опасност пред Андонов в 35-ата минута, но ударът на Михайлов този път не затрудни вратаря. В 53-ата минута Тютюков засече центриране от пряк свободен удар. Ударът му обаче срещна горната греда и излезе в аут. 

В 67-ата минута Ласков стреля от фаул право в ръцете на Чарлз Тейлър. Две минути по-късно Цветомир Тодоров засече от въздуха, но Тейлър изби в корнер. Созопол пропусна много добро положение в 75-ата минута, след като Ферадов беше изведен на отлична позиция, но от няколко метра не успя да преодолее Тейлър.

Любопитното е,че двама души от Септември получиха жълти картони от резервната скамейка - помощник-треньорът Стойко Сакалиев и полузащитникът Емил Петров.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP