Само за жени: 6 начина да му кажеш, че е пълно дърво в леглото

17 Октомври 2015 | 06:48
0 коментара
Любопитно
Само за жени: 6 начина да му кажеш, че е пълно дърво в леглото

Всички го харесват: подарява цветя и майка ти го удобрява. На сутрин се събуждаш разочарована. Какво да правиш?
Номер едно

Не се притеснявай да даваш указания докато го правите (по-бавно, точно така). Но по-ефективно ще е да обсъдите предпочитанията си преди да се отправите към спалнята. Само, моля те, бъди деликатна, в противен случай можеш, без да искаш, да му създадеш комплкс за непълноценност за цял живот. Повече говори за това, което ти допада и каквото би ти се искало. Но не го упреквай за грешките. Ще ти е благодарен за откровеността, а разговорите на интимни теми ще ви сближат още повече. Нали все пак това е най-близкият ти човек!

Номер две

Замисли се за това, доколко изискванията ти към него отговарят на действителността. Може би сексуалният ти живот ти се струва еднообразен, заради това, че си чела еротични романи или си гледала няколко филма за възрастни? Далеч не всичко, което демонстрират на екрана, може лесно да се приложи в живота. Нито пък факта, че това предизвиква в теб същите емоции, каквито и в героинята от филма или страниците на книгата.

Номер три

Не си прави прибързани заключения. Напълно е възможно той още да не ти е разкрил пълните си способности. А провалът от миналата нощ да се обяснява с умора или бутилка бира в повече. Нека следващия път да бъде абсолютно трезвен и отпочинал, за да може да ти демонстрира възможностите си!

Номер четири

Опитайте да експериментирате. Колкото повече неща изпитвате заедно, толкова по-добре ще се опознаете. Той ще научи повече за тялото ти и как да се отнася най-добре с него. Ако ти самата не знаеш точно какъв е ключът към успеха, то чрез метода проба-грешка той може да открие ключа към теб. А от там и към върховното удоволствие!

Номер пет

Не го лъжи, не симулирай. Стоновете ти за него са, преди всичко, одобрение. Те означават, че се движи в нужната посока. Чрез реакциите си можеш да му помогнеш да разбере кое е хубаво и кое – лошо. Той, най-вероятно, ще недоумява, ако миналата нощ си събудила всички съседи, а днес след закуска скромно си отбелязала какво ви е нужно и към какво да се стреми.

Номер шест

Помни, че сексът заема важно място в отношенията. Ако той дойде при теб и се опита да подобри сексуалния ви живот, то усилията ти не са били напразни. Но ако той не се стреми да ти достави по-голямо удоволствие и не се вслушва в желанията ти, това е лош знак. По-скоро нежеланието му да слуша ще се проявява не само в сферата на интимните ви отношения. В такъв случай, съжаляваме, но е по-добре да се разделите.

Източник: "Космо"

Добавете Вашия коментар

TOP