С уважение към възрастните хора от Банско

04 Октомври 2022 | 16:06
2 коментара
Култура
С уважение към възрастните хора от Банско


Зам.-кметът на община Банско Костадин Атанасов и началник отдел „Хуманитарни дейности” Йорданка Цакова се срещнаха с пенсионери по повод 1 октомври - Международен ден на възрастните хора. Тъй като в техния клуб бе една от избирателните секции в Банско, срещата се проведе днес, но това не повлия на доброто настроение на празнуващите.
От свое име и от името на общинското ръководство, Костадин Атанасов изрази уважение и почит към житейския опит на възрастните ни съграждани и ги поздрави за усилията, които полагат за възпитанието на младите в любов към традициите и културното наследство. Зам.-кметът им пожела здраве, достоен живот и активно дълголетие.
 

Добавени коментари

Стига! Празник е! публикува:
05 Октомври 2022 | 10:50
Стига вече с тоя оклечен идиот! Поне на празника ни остамете на мира! Не стига ви,че сте го налепили по целия град,та на къде се обърнеш-той те гледа с изцъкления си поглед,като биволица!Разбрахме:той е вашият "господ"! Дръпнете го за...шлифера сега!А доколкото за "добрината" му и "помощТа" му-БЛАГОДАРИМ!Поне да ви беше научил да пишете или той няма диплома за писане?Защо не искате да разберете,че в Банско се съмва и "без петел".Така си мислехте и преди,че без Монтофонецо нема да изгрева ни слънце,ни месечина.Да,ама НЕ!Така ще бъде и сега! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ и гербаджии!!!На кого и с какво ще помага Мацурката без Тиква от Банкя???А-а-а?
Запознат публикува:
05 Октомври 2022 | 07:55
Не заслужавате повече помоща и добрината на Мацурев! Айде сега - свободно падане зимата за всички вас!

Добавете Вашия коментар

TOP