С мръвки от 130-кг екопрасе вратарят Иван Караджов спретна празненство в Кресна с приятели футболисти

29 Декември 2017 | 19:08
0 коментара
Общество

Използвайки малката ваканция преди да се върне за участие в подготовката като страж на вратата на беларуския „Шахтьор“ /Солигорск/, Иван Караджов събра на купон в Кресна приятели футболисти, с които е играл в националния отбор на България, „Пирин“ /Благоевград/, ЦСКА, „Берое“ и др.

Шоуто обаче не бе на зелена трева, а на кръчмарски терен. Освободени от контрол и треньорски задания, присъстващите над 20 футболисти и още толкова други гости празнуваха до малките часове на нощта. За това спомогнаха 2 оркестъра – „Роки бенд” от Дупница и състав от Хасково.

Празненството бе уважено от националите Иван Иванов и Михаил Александров, от нападателя на руския СКА Венци Христов, бивш футболист на „Левски“, Кирил Десподов от ЦСКА и други български футболни звезди. Сред гостите бяха и проф. Васил Жечев, петричкият бизнесмен Иван Кочев-Чомбе, колегите му от Кресна Стефан Дончев, Боян Смиленов, Стоян Йоргов…

Менюто бе главно от свински пържоли и бе добра основа за разпивки. За случая бе заклано 130-кг прасе, отгледано екологично във фермата на Стефан Дончев.

На празника присъства цялото семейство Караджови, родителите на Иван – Милчо и Виолета, сестрите му Димитрина и Магдалена, зетьовете Филип Марков и Илия Тодоров, съпругата Славена и най-новите попълнения – внучетата на задружната фамилия Габриела, Мартин, Ванеса и Ивайла.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP