С кръшни хора и веселба до зори общинарите в Благоевград посрещнаха в аванс Новата година!

31 Декември 2017 | 14:22
0 коментара
Хайлайф

300 общински чиновници, селски кметове и наместници, администрациите на общинските дружества и част от общинските съветници на Благоевград за първи път празнуваха заедно коледните и новогодишни празници в новата зала „Орфей“ в парк „Македония“.

Заради солидния брой на общинарите и липсата на достатъчно голям ресторант в Благоевград, който да поеме всички, през годините чиновниците по отдели се разпределяха в различни зали на едно заведение и никога не можеха да се съберат накуп, ако не се брои първият тиймбилдинг на благоевградската Общинска администрация тази есен, в който обаче съветници не бяха включени.

Цялата организация на партито кметският екип повери на фирма „Диаманти“ на Соня и Сергей Атанасови, които се погрижиха за всичко – от украсата до отоплението, храната и обслужването на празнуващите.

В речта си към екипа кметът Ат. Камбитов благодари на всички за добрата работа през изтичащата година и не скри, че ги чака тежка 2018 г. заради сериозния проблем около изграждането на новото сметище.

Весела томбола зарадва с телевизор, миксери, ютии и още много изненади късметлиите сред чиновниците, а кметът не пропусна да обърне специално внимание с персонални награди на най-възрастните служители, както и на младите майки, дарили живот през 2017 г.

Огромната зала бе отлично отоплена, така дамите спокойно останаха по празничните си тоалети с голи рамене, а мъжете се чувстваха отлично само по костюм. За връхните дрехи имаше организиран гардероб, а обслужването бе на високо ниво от ученици стажанти от специализирано учебно заведение, разкриха присъствали.

Храната също надмина всички очаквания, а диджей и оркестър на живо забавляваха до малките часове на нощта присъстващите.

в. "Струма"

Добавете Вашия коментар

TOP