Рокади в Община Банско! Секретарят Иван Кадев и главният счетоводител Лиляна Рупчина се разделиха с постовете си

06 Февруари 2019 | 14:43
17 коментара
Общество

Секретарят на Община Банско Иван Кадев и главният счетоводител Лиляна Рупчина са освободени от заеманите им длъжности.

Причината е, че и двамата са пенсионери и са упражнили  правото си на пенсия, което според  промените в Закона за държавния служител се счита за несъвместимост за заемане на държавни длъжности.

На мястото на Иван Кадев от вчера е назначен Владимир Кушлев, който  бе гл. инспектор в КЗП-Благоевград, а до миналата година бе служител в Община Банско и  заемаше длъжността Домакин.

За мястото на Лиляна Рупчина е обявен конкурс, който е за заемане на длъжността Началник отдел „Счетоводство“ .

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:06
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи
Хо-хо-хо-хооо публикува:
07 Февруари 2019 | 13:22
Може да си наричаш боклуци,които си искаш.Но очевидното е,че боклуците са от твоята страна.
Банскалия публикува:
07 Февруари 2019 | 10:36
Владко,хич да не ти пука!Важното е,че Магдето Юсева е там,а жена ти напусна!Ще имате доста време един за друг!Нека си завиждат хората!
Хо-хо-хо публикува:
07 Февруари 2019 | 09:30
И какво винаги, и за пореден път всички коментари са написани от един и същи човек. Казва се Боклук
Още от "родословното дърво" публикува:
06 Февруари 2019 | 22:22
Ами тук работи още един чичо на Владката! Георги Нусторов е първи братовчед на баща му. Абе думи няма - фамилна община!
Хрумване публикува:
06 Февруари 2019 | 22:17
Оглеждам се и виждам още едно свободно място в общината.На портала на общината има възможност да се назначи на Владко майка му.От нейният поглед няма да убегне нищо.Даже докато седи ще оплете на цялата община по едни шушони да не мръзнат през зимата.Ще им осигури китки за осми март.И най- важното - ще им спретне сурвачки,с които да бъдат изметени от общината.
Bansko публикува:
06 Февруари 2019 | 21:24
Кмет боклук!Нема таков мерзавец и крадец като тоо.Тоя осра цело Банско съсипа сичко и си живее в Разлог,опааа се вече не е в Разлог а в новата къща.Оти никой не го пита тоя пумяр от дека пари за таа къща и тия коли бе?Уволнява заплашва рушвети траси от секой ебах те и кмето ебах те и чудото.Още малко ти остана и Банско че е свободно от твойто робство амебо мръсна.Пликове с рушвети му се влачат секой ден,за свешчи да ги дадеш измичяр нейден.
Банско публикува:
06 Февруари 2019 | 19:32
Сега остава да назначат и Цветко Кушлев като поддръжка в Общината и идилията ще бъде пълна!Евала,кмете!Доказа се,че си страшен наглец и от нищо не ти пука!
Ухааа публикува:
06 Февруари 2019 | 19:26
Няма такъв тъп и нагъл простак като Беговото мечере.Икономов па се уста яко с тоя пигмей,тоя не става за нищо.Той и кмета не става за нищо,цялото му обкръжение е такова.В Банската община е филма От прост по-прост!Нема такъв срам и резил,браво Кмете,ти си още по-прост!
Банскалия публикува:
06 Февруари 2019 | 18:45
Както е “освобедна”,така ще бъде и “назначена” пак на държавна или общинска работа някъде.Сигурен бъди!
Банскалия публикува:
06 Февруари 2019 | 18:44
Също така е и факт,че скоро наближават местни избори,а банскалии не сме толкова слабопаметни и това ще изиграе много лоша шега на кмета.Едва ли са много хората,които имат положително мнение за въпросното лице.
Баненин публикува:
06 Февруари 2019 | 18:43
Моля,моля! За да ни хвърлят прах в очите-жена му предвидливо е била "освободена".Ха-ха-ха!
АЗЕ публикува:
06 Февруари 2019 | 18:39
ФАКТ Е, ЧЕ МОМЧЕТО НЯМА КАПАЦИТЕТ. МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ДОСТА ПО- ПОДГОТВЕНИ ХОРА, НО НАИСТИНА Е ТРЕВОЖЕН ФАКТА ЗА РОДНИНСКАТА БЛИЗОСТ С ЧЛЕН НА ПОЛИТИЧЕСКОТО РЪКОВОДСТВО НА ОБЩИНАТА. ДАНО КМЕТА ДА ГО Е ОБМИСЛИЛ ДОБРЕ.
Банскалия публикува:
06 Февруари 2019 | 18:18
Оставете настрана,че е просто и нагло парче,оставете настрана,че тетин му е зам-кмет,а братовчедка му и тя е на работа в Общината,а на всичкото отгоре и жена му там работи!Бате Бойко дали би удобрил такава “семейна” Община?!?!
Да,ама НЕ! публикува:
06 Февруари 2019 | 17:59
Проучван е и Коце Дунин.Но се оказало,че той си няма връзки,а на Владо тетин му е заместник кме-е-ет! Та така де!Законът за държавния служител е за едни,другите да си гледат работата!Когато си на власт-балтията ти сече и от двете страни!
мда публикува:
06 Февруари 2019 | 16:09
кушлевия е яко просто парче
Банскалия публикува:
06 Февруари 2019 | 15:16
Кмете,по-добре да беше назначил Коце Дунин за секретар,отколкото тоя плазмодий.

Добавете Вашия коментар

TOP