Рокада в „ДГС Елешница”: ст. лесничей Илия Клечов сяда в стола на досегашния директор Васил Стамберов

18 Юни 2020 | 08:10
13 коментара
Общество

Освободиха от поста директор на ДГС – Елешница инж. Васил Стамберов. Заповедта за освобождаването му е от този понеделник. Новината бе потвърдена лично от директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов. Мотивите за освобождаването на инж. Стамберов са ниските  резултати при изпълнението на производствените задачи. По думите на инж. Дамянов предприятието е и с ниски финансови резултати, които са следствие от първото. 

 „Това са  мотивите, други няма. Има изоставане в самата производствена програма. Инж. Стамберов ще остане в състава  на ЮЗДП, тъй като има какво да предаде като опит4, коментира рокадата инж. Дамянов и каза, че решението е чисто управленско.

На мястото на Васил Стамберов със заповед, също от понеделник, е назначен дългогодишният служител в „ДГС Елешница” старши лесничей инж. Илия Клечов.

Инж. Дамянов изрази надежда новият директор да успее да стабилизира предприятието.

Васил Стамберов е дълги години служител в различни поделения на ЮЗДП. Той е оглавявал още териториалните поделенията на „ДГС Якоруда” и  „ДГС Дупница”. На поста директор на ТП „ДГС Елешница“ бе назначен през 2017 година.в.Струма

TOP