Районни съдии, прокурори, служители, заседатели и охранители се веселиха заедно на коледно тържество

20 Декември 2021 | 21:26
1 коментара
Общество
Районни съдии, прокурори, служители, заседатели и охранители се веселиха заедно на коледно тържество

Благоевградски районни съдии, прокурори, заседатели, служители и съдебни охранители отново се веселиха заедно на коледно тържество. След двугодишна пауза заради ковидната пандемия традицията бе възстановена и всички служители на Темида, „въоръжени“ със зелени сертификати, се събраха на парти в заведение в парк Бачиново.

За празничната атмосфера се погрижиха оркестърът с прекрасни изпълнители, с разнообразен по стилове и ритми репертоар .Имаше изненада с китка от народни хора от различните фолклорни области от професионални танцьори, което допринесе за веселото настроение. Показно на дансинга направиха и съдебните охранители, сред които има майстори на народните хора.

На тържеството бе разиграна томбола, като в ролята на Дядо Коледа беше съдебният охранител Мартин, а в тази на Снежанка – съдебната секретарка Меги, които със страхотно чувство за хумор раздаваха наградите. Голямата награда – електрическа цитрусова преса, спечели дългогодишният съдебен заседател Санде Костадинов, а забавленията продължиха с пълна сила през вечерта.

„С това парти показахме още веднъж, че можем и да работим, и да се веселим заедно, както и че празник и в пандемия е мисия възможна с въведените здравни мерки”, обобщи съдия Екатерина Николова.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА, в.Струма

Добавени коментари

РазУм публикува:
20 Декември 2021 | 23:20
Пир по време на чума. Загубени души.

Добавете Вашия коментар

TOP