Протест срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев в Разлог

26 Август 2020 | 20:02
6 коментара
Общество

В 49 - ия ден от протести в страната, въстана и Разлог.

Над 70 човека от града, Банско и Благоевград се събраха пред офиса на площада в Разлог, където с развети знамена скандираха за оставка на цялото правителство, на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Припомняме, че още миналата седмица, общинският съветник от Благоевград Калоян Ханджийски обяви, че от тази седмица протести освен в Благоевград с искане за оставка ще има и в Разлог и Сандански.

"Следващата седмица протестите продължават. В сряда, с организиран транспорт, ще пътуваме до Разлог, а в петък – до Сандански. Съответно в тези дни протестът в Благоевград ще бъде отложен", коментира Ханджийски.

А иначе, и през 49-ия ден на антиправителствените протести остават блокадите на ключови пътни артерии в София като форма на недоволство.

Блокирани продължават да бъдат кръстовищата при пл. „Орлов мост“, при ректората на СУ и при пл. „Независимост“.

Исканията остават същите – оставка на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

Добавени коментари

ГЕРБ Разлог публикува:
27 Август 2020 | 12:42
Имаше хора дето ГЕРБ ги назначиха в НОИ като Спасчето! А и тя с мъжа й на протест в Разлог! Божееее, Илияне виж си подчинените. Лично ще ти изпратя снимка.
клиент публикува:
27 Август 2020 | 09:01
Явно сме силни само във Фейсбука, като четеш коментарите...целия Разлог трябваше да е тук, та и Банско
Разлог публикува:
26 Август 2020 | 23:17
Театралната група - поделение на “Отровното трио” на турне в Благоевградско. Много им рехава публиката бе...А си заслужава човек да се посмее от сърце!
Марко Тотев публикува:
26 Август 2020 | 22:44
Е къде ви е Марковия протестант бе, защо го нема на пазаре до мечето! Или това са учениците на разбойник Костов, та затава никой не и мари за слива хехехе
Разложенин публикува:
26 Август 2020 | 22:28
Мечоко ни излющи за водата тогаа беше с Герчев се рука оставка
Razlogenin публикува:
26 Август 2020 | 21:54
Ало у, декА сте бре тръгнали по лапатаре ф таа жега.еднаж дека фъ градо нема люде.па люде нема оти нема работа и са се разбегали от предел нагоре и гоцето надолу.сте(оти и мене ме нема)останали само най коравите и немилните.и циганите що ги раниме и общински служители и изпълнението на обществената поръчка групата.оти за последните ич не им е лесно.иска се от тях ем да правят работа по документи за милион и кусур лева с труд и материали с дедесе.ем да се напрее нещо си ем да се плати на людето,ем за тех да остане,ем най вече гарантирано от тех нагоре иска образно казано от батко бо.нагоре фъ еврото.иначе субсидии нема.та ич не им е лесно е ле на батко б.та ако е и подпишал да спира козлодуй и са парцелирали вече милиардитеЗАЕМ.ДЕКА КАТО ГЛЕДАМ ИСКА ВРЪЩАТ БРАТЯТА РИМЛЯНИ,ЧЕ НИЕ ЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО

Добавете Вашия коментар

TOP