Побойникът Иван Милин от "Фермата" се изфука с...

19 Септември 2019 | 19:32
8 коментара
Любопитно

Изгоненият побойник от „Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от лъскави автомобили.

Разложкият мачо не пести никакви средства, когато става дума за баровски играчки на четири колела.

В парка му влизат джипове и коли от различни модели на Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди. За да демонстрира стандарта си на живот, той често се снима в или до скъпарските си возила. „Животът е твърде кратък, за да караме скучни коли“ – това все едно за мен е писано, споделя самият Милин в социалната мрежа, пише "Галерия". 

Той успя да предизвика бурен интерес още с влизането си в тв формата по бТВ. Основната причина е изказването му, че в България се забогатява по престъпен начин и никой не е успял да го направи с работа. При представянето във визитката си Иван, известен още с прякора Милиното, твърди, че е почнал не от нулата, а от минуса, и е натрупал състоянието си сам, разчитайки на собствените си усилия, без помощта на мама и тате.

В момента той развива бизнес с три заведения на морето, продава автомобили, които внася от Италия, но се е забърквал и в съмнителни схеми, сочат криминалните хроники.

Преди около година мускулестият и татуиран мъж стресна туристите в Приморско, където гърмя с пистолет, докато шофираше „Кайен“-а си насред курорта. Заедно с него по време на патакламата се возели и две девойки на 18 и 19 години.

През април 2016-а пък престоява в ареста след акция на ченгетата срещу разпространение на дрога в Пиринско. До конкретно обвинение не се стига, но според разследващите имало десетки сигнали за групата, от която е бил част, че се е занимавала с пласиране на наркотици.

В биографията му има записани и кражба. Той е едва 22-годишен, когато го закопчават за изчезнал двигател на трактор. На фона на престъпните си изцепки, сред своите авери Милиното се слави с добро сърце, твърдят негови авери. Т

очно обратното обаче показа самият той във „Фермата“, където удари шамар на Елизабет и бе отстранен от формата./show.blitz.bg

Добавени коментари

Mrushi публикува:
19 Септември 2019 | 22:58
Kateviq gipsovete krujiniq gabata katerin ciganino cvetiniq kaleidjieviq chembere generalo zik fifi zagata bobata shemevoto gargata asen trovaa decata v razlog I bansko
Друг публикува:
19 Септември 2019 | 21:47
Не е нужно да го описвате каков е.Той сам си показва,а другите го преценяват.Не е толкова сложен за разчитане.По-прос е от леща!Елементарна селска пръчка.
Помако Явор публикува:
19 Септември 2019 | 20:41
Q trova razlog i bansko s narkotici
Kurvata Asen deka dava bagajec публикува:
19 Септември 2019 | 20:20
Too e donosnik kato mene
razlog публикува:
19 Септември 2019 | 20:09
toa prodava narkotici za djipsoveto
Bansko публикува:
19 Септември 2019 | 20:07
Toq e donosnik kato Gargata i Asen kurvata
gg публикува:
19 Септември 2019 | 20:01
e ama tuninga e nov
Razlog публикува:
19 Септември 2019 | 19:42
Toq kara porshe 20 godishno na gas i prodava treva i amfetamini

Добавете Вашия коментар

TOP