Победителят от риалити формата „Игри на волята“ Иван Рълев с мистериозно гадже!

11 Март 2024 | 11:40
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Победителят от риалити формата  Игри на волята  Иван Рълев с мистериозно гадже!

Победителят от последния сезон на риалити формата на NOVA „Игри на волята“ Иван Рълев се показа с ново гадже на едно от най-чаканите партита у нас за тази година - Elrow.

Интимност

В началото на партито риалити звездата Рълев бе в интимна близост с красивата дама до себе си. Блондинката не е известна за българския хайлайф и нейната самоличност остана мистерия. Дамата носеше черна елегантна шапка и това определено я отличи от останалите маскирани гости.

Рълев също не беше маскиран за разлика от повечето присъстващи на партито, но за сметка на това двамата се забавляваха на техномузиката с много танци. Зъботехникът и неговата половинка бяха на ВИП местата, а стойността на един билет за луксозните места е 180 лв. Това събитие се провежда за трета година в България за привържениците на този жанр музика.

Цветя

На събитието присъстваха още много родни звезди като изпълнителките Гери-Никол и Лидия, които изпъкнаха с визиите си. И двете красавици бяха маскирани като феи. Тази година тема на събитието беше „тайната градина“ Попфолк певицата Лидия бе с бели перли около прическата си на кок, а на гърба си имаше розови крила.

Колоритната изпълнителка Гери-Никол пък избра да украси косите си с нежни цветя и зелени листа, както и цялата рокля на блондинката бе с бели рози. На партито бе и близначката Рени, позната от забавната платформа Тик-Ток. Нейната визия също бе една от най-интересните на партито, тъй като тя избра да бъде елф.

 .

Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP