Патриотичния фронт издига Иван Стойчев - "Струмата" за кандидат-кмет на благоевградското с. Бело Поле

12 Юли 2015 | 15:44
0 коментара
Политика
Патриотичния фронт издига Иван Стойчев - Струмата за кандидат-кмет на благоевградското с. Бело Поле

В Благоевград, ВМРО проведе Общинска конференция на която присъстваха 32 делегати от 9 дружества. Председателя Георги Васев  изнесе доклад за обществено-политческата обстановка в Община Благоевград. След този задълбочен анализ, делегатите проведоха конструктивна дискусия за предстоящите местни избори и се взе решение за водене на преговори, за сформиране на местна коалиция с НФСБ под бранда „Патриотичен фронт”.

    В процеса на разговорите надделя тезата ,че този път Организацията, трябва да се намеси сериозно в борбата за кметските места по селата в Общината със свои печеливши кандидатури. Единодушно бе приета кандидатурата за кмет на с. Бело поле, на Иван Стойчев-Струмата.         

Конференцията отложи решението за становище по повод издигане на кандидатура за кмет на Община Благоевград поради факта, че мненията на делегатите за момента са разнопосочни. Все-още те не могат да решат с преобладаващо мнозинство дали да се издигне собствена кандидатура с което би легитимирало Патриотичния фронт, по-добре пред избирателите си или да се подкрепи външна кандидатура, която се ползва с високо обществено доверие. Решението на този сериозен въпрос бе отложено за края на месец август.

    В хода на събранието бе даден мандат на  осем членна преговорна група в състав : Георги Васев, Цоня Кръстева, Станимир Радулов, Зорина Станчева, Георги Костадинов, Иван Стоянов, Георги Гоцев и Пламен Бегъмов, които да водят преговори за коалиции и политически споразумения с НФСБ и други партии.

Патриотичния фронт издига Иван Стойчев - Струмата за кандидат-кмет на благоевградското с. Бело Поле

Добавете Вашия коментар

TOP