От понеделник: Всички от прогимназиален и гимназиален етап в Перник минават онлайн!

14 Ноември 2020 | 14:25
0 коментара
Общество

Всички класове от прогимназиален и гимназиален етап във всички училища на територията на община Перник ще учат дистанционно в периода от 16 до 20 ноември, съобщиха от Регионалното управление на образованието.  Във връзка с решения на Общинските кризисни щабове заради усложнената епидемиологична обстановка към обучение в електронна среда ще преминат и по-голямата част от учениците в останалите общини в региона.

В община Радомир онлайн обучение в периода от 16 до 27 ноември ще има за всички класове от гимназиален етап в Техническата професионална гимназия „Н.Й. Вапцаров”, в Професионалната гимназия по техника „Ю. Гагарин”, както и за учениците от девети, десети, единадесети и дванадесети клас в СУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Дистанционно ще учат и всички класове от начален и прогимназиален етап в училището в село Гълъбник и всички класове от прогимназиален етап в училището в село Дрен.  През същия период- от 16 до 27 ноември, с онлайн уроци ще бъдат и гимназистите от СУ „Васил Левски” в община Брезник. Учениците от СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Земен от прогимназиален и гимназиален етап също ще учат дистанционно, но в периода от 16 до 20 ноември.

За всички останали ученици на територията на област Перник учебните занятия ще бъдат присъствени.

Добавете Вашия коментар

TOP