Орановци отново спечелиха турнира в памет на Иван Янчев в Симитли

01 Януари 2024 | 15:56
0 коментара
Спорт
Благоевград
Орановци отново спечелиха турнира в памет на Иван Янчев в Симитли

Отборът на квартал „Ораново“ и тази година е големият победител в коледния футболен турнир в памет на спортния деятел Иван Янчев, който се провежда ежегодно в община Симитли под патронажа на кмета Апостол Апостолов.

В тазгодишното издание всички мачове на отборите се играха на изкуственото игрище на спортен комплекс „Арена“, а зрелищните двубои се изиграха за 10 дни.

 

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е и организатор на турнира, заедно с Борислав Янчев, син на Иван Янчев, в чиято памет се провежда спортното събитие, връчиха наградите.

На трето място се класира отборът на село Полена. Второто място грабна отбора на „Улвс“. Борислав Янчев лично връчи наградата на победителите в спортната надпревара.

 

Както всяка година, така и тази, освен купи и парични награди за първите три отбора, бяха раздадени и индивидуални награди. Плакетът в памет на Иван Янчев получи Петър Бандев.

За „Най-полезен играч“ бе избран Смилен Златанов; за „Най-добър вратар“ за поредна година отличиха Алекс Тодоров. Наградата за „Най-добър защитник“ бе връчена и тази година на Димитър Милчов. В турнира през 2023 година за „Най-добър нападател“ отличиха Китан Василев.

Добавете Вашия коментар

TOP