Опасни дървета на централен булевард подлудиха благоевградчани, гражданка: Горещият телефона на Общината съществува единствено, за да може някой да взима заплата

27 Април 2023 | 17:41
0 коментара
Общество
Благоевград
Опасни дървета на централен булевард подлудиха благоевградчани, гражданка:  Горещият телефона на Общината съществува единствено, за да може някой да взима заплата
Благоевградчанка се оплака в социалните мрежи, че два пъти подава сигнал за опасни дървета на централен булевард в града, но от общината бездействат.

В една от групите за Благоевград във Facebook жената коментира, че няма никаква полза от горещия телефона на Общината и допълва, че той съществува единствено, за да може някой да взима заплата.

Ето още какво пише дамата по въпроса с опасните дървета в Благоевград:

От ГОРЕЩИЯ ТЕЛЕФОН на Община Благоевград полза няма, но някой взима заплата. На 17.03.2023г. се обадих да подам сигнал за опасни дървета на бул. "Св.Св. Кирил и Методий". Приеха сигнала. Резултат нямаше. На 30.03.2023г. повторих сигнала. скараха ми се сериозно,че го повтарям. След няколко минути ми върнаха обаждане, че вишката работила по график. Мина месец, дърветата се раззелениха и сега трудно се вижда,че горните клони са пречупени. Трудно ще се режат. чакаме поредния инцидент. При следваща буря ще пострадат хора или автомобили.

Добавете Вашия коментар

TOP