Олимпийски шампион и ново "Ауди" за старта на сезона в Банско

08 Декември 2016 | 17:04
2 коментара
Общество
Олимпийски шампион и ново Ауди за старта на сезона в Банско

Уникални изненади подготвят от "Юлен", концесионер на ски зона Банско за старта на новия сезон на 17 декември. ВИП гости ще са олимпийския шампион от Солт Лейк Сити Фриц Щробъл, петкратният носител на Световната купа Марк Жирардели и Принц Хубертос фон Хоенлое. Специално за откриването идва и генералния секретар на Международната федерация по ски (ФИС) Сара Луис. Феновете на ските ще могат да се включат в единствената по рода си игра у нас с големи награди "Ловци на съкровища".

Един късметлия ще си тръгне с чисто ново Ауди A3, а сред останалите 23 награди са още ски екипировка, мобилни телефони и спа уикенди. Записването е на сайта www.banskoski.com.

"До дни в Банско ще пуснем още ски пътя, емблематичната писта "Томба" и писта №10, обяви на срещата с медиите днес Иван Обрейков, маркетинг директор на "Юлен". Той показа пред медиите и четвъртата поредна статуетка, която Банско спечели през ноември в Кицбюел за ски курорт №1 в България.

За отличните писти през сезона гаранция ще са 400 оръдия за сняг и нови 3 снегоутъпкващи машини. Нова ледена пързалка ще е на разположение на гостите на курорта. Хит се очертава да стане и човешкия боулинг пред "Кемпински". При него хора ще влизат в огромни надуваеми топки и с тях ще могат да бутат гигантски кегли. В играта "Влез в отбора на шампиона" по 20 късметлии записали се на сайта на ски зоната ще могат да влязат в отборите на Фриц Щробъл и Марк Жирардели.

Най-бързият непрофесионалист в състезанието ще получи подарък сезонна карта. Принц Хоенлое пък е направил безплатно за ски курорт №1 Банско уникален календар в който са участвали носителя на Световната купа в сноуборд Радослав Янков, топ алпиеца Алберт Попов и водещи ски учителки от курорта. Цената на календара е 8 лв. и може да се купи вече в магазините на Maxsport в София и Банско и в големите хотели в курорта.

До 19-и декември лифт картите ще са на промо цена от 30 лв, а двупосочния билет за кабинката ще е само 10 лв. На 21 декември в Банско ще се проведе и поредното издание на откритото първенство по ски на Мексико. Участие в него се очаква да вземат и водещите български алпийци, който също ще бъдат и на откриването на сезона на 17 декември.

Източник: 24news.bg

Добавени коментари

Калина публикува:
09 Декември 2016 | 12:23
Наградите не ме интересува от къде идват, аз кола искам, а и къде са тези спа уикенди
Въпрос публикува:
08 Декември 2016 | 17:21
А кой осигури най-голямата награда за късметлията?Отговор-Ами кмета Георге Монтофонов!Той прави всичко!

Добавете Вашия коментар

TOP