Обучителни модули за служителите на община Симитли и социалните центрове

07 Август 2023 | 08:20
1 коментара
Общество
Благоевград
Обучителни модули за служителите на община Симитли и социалните центрове

По авторски проект „Развиване на личностния интегритет“  Гергана Тодорова ще проведе през август и септември поетапно обучение на всички служители от администрацията, а така също и на служителите и работниците от социалните центрове с акцент хармонизиране на личността и отношенията в екип.  

Гергана Тодорова е родена в гр. Симитли.

По професия е икономист, магистър „Счетоводство и контрол” на УНСС с факултетни специалности „Управление на фирма” и "Педагогика”.

26 години е собственик и мениджър на Консултантска къща „Ивана” – компания със специализиран предмет на дейност счетоводни, счетоводно-данъчни и данъчно–правни консултации.

Творческата й натура търси нови предизвикателства, които я обогатяват личностно и духовно. Завършва бакалавърска програма „Психология” към НБУ, театрален курс към НАТФИЗ при проф. Димитрина Гюрова, специализира „Български  народни танци” към ХТМУ, участва в обществено-полезни събития и семинари.

 Автор е на книгите „За Какаото и Кадифето” и „ За хармонията и морето“ със стихове, кратки есета и философски размисли върху четирите компонента на личностния интегритет – Хармония на Духа, Море от Съзнание и Подсъзнание, Какаов Аромат на Тялото и Кадифено Сърце.

Напоследък Гергана Тодорова  успешно реализира авторски обучителни модули – един от тях е уърк шопът с всички служители и ръководството на  Централно  управление на Сметната палата през декември 2022.

Цялостният поглед и житейската опитност на авторката са фокусът за споделената  цветна палитра от чувства, мисли и  преживявания.

 

Добавени коментари

N публикува:
07 Август 2023 | 10:24
Счетоводителка ще обучава за хармония..

Добавете Вашия коментар

TOP