Общинският съветник от БСП Благоевград Иван Станчев: Днес Илко Стоянов излъга, че благодарение на усилията му, такса смет е намалена!

09 Май 2023 | 15:47
13 коментара
Общество
Благоевград
Общинският съветник от БСП Благоевград Иван Станчев: Днес Илко Стоянов излъга, че благодарение на усилията му, такса смет е намалена!
Общинският съветник от БСП Благоевград Иван Станчев уличи кмета Илко Стоянов в лъжа с гневен пост във фейсбук мрежата. Изказването му идва по повод на новината за намаляване на такса смет за благоевградчани. Това се очаква да стане факт от месец юни тази година.

Публикуваме написаното от Иван Станчев в социалната мрежа - фейсбук без редакторска намеса:

"Това е Заповедта на Областния управител, с която обжалва Решението на Общински съвет за вдигане на такса смет! Решението за почти трикратното увеличение на такса смет е направено от кмета Илко Стоянов! Всички предложения към Общински съвет идват от Илко Стоянов! Днес, Илко Стоянов ИЗЛЪГА, че благодарение на усилията му, такса смет е намалена! ИСТИНАТА е че дължим намалението на такса смет на Николай Шушков, за което му благодаря! И на Илко Стоянов благодаря! Благодаря Ви, г -н Стоянов, с действията си с всеки изминал ден сам се отдалечавате от нов мандат. Благоевградчани не са толкова нискоинтелигентни, колкото ви се иска. Стената от платени медии, фалшиви профили и слаби пиари СКОРО ЩЕ РУХНЕ!, написа Станчев.

По - рано днес, на пресконференция, градоначалникът на Блаогевград Илко Стоанов заяви, че по – ниска такса смет ще плащат жителите на Община Благоевград от месец юни. Той обяви още, че на 5-ти май Върховният касационен съд е постановил решение, с което се признава за правилно свършеното от кмета и Общински съвет за намаляване на таксата.


„Добрата новина е, че такса смет пада. ВКС уважи това, което прие Общински съвет по предложение на кмета за по – ниска такса. Решението е от 5 – ти май. Съдът е потвърдил, че свършеното от Общински съвет и кмета е правилно. Това означава, че занапред такса смет пада и се връщат промилите, които определихме с решение на Общински съвет. За съжаление изгубихме 5 месеца. Още след решението на Административен съд – Благоевград предложих на тогавашният областен управител Шушков да оттегли жалбата си, но това не се случи“, каза Стоянов.

Добавени коментари

Биляна публикува:
12 Май 2023 | 10:59
Този кмет е пълен фарс... Моя позната ми сподели,че сега ходи в ромската махала и с ефтини трикове си печели гласове. А до скоро чрез свои приближени разправяха,че не го интересуват ,,простите неграмотни цигани''. Нещо май и Герб му бият дузпата...
До Стоянов публикува:
10 Май 2023 | 09:21
До кога бе кмете, стига вече ясно е че си отиваш поне с нещо добро да те помним направи а не само лъжи и лъжа. А иначе браво на момчето, че каза истината такива хора трябват.
Петър публикува:
09 Май 2023 | 22:15
Стоянов е мръсник който трябва да си ходи..гнусен и долен индивид! Не бива да бъде пазач на склад,камо ли кмет! Малка и гнусна душица ...Брежански Селяк!
Джумалия публикува:
09 Май 2023 | 21:22
Тоя Брежански мангал никога няма да бъде даже и портиер на общината .Още малко му остана и сбогом !
Опа публикува:
09 Май 2023 | 20:25
Илко Стоянов ще е отново кмет... независимо на кой му е приятно
Балтов публикува:
09 Май 2023 | 19:47
Илко много добре знае, че вече няма как да беде кмет!!!
еленово публикува:
09 Май 2023 | 18:28
Ченгенце, трай си бате и на скачай на кмето, че ако се разрови за имотите...
Петрич публикува:
09 Май 2023 | 18:21
Илко фани се Скрии пияница Долна лъжлива!!!
Кк публикува:
09 Май 2023 | 17:47
Браво Ванка!
Гггггг публикува:
09 Май 2023 | 16:38
Един човек от ОБС да застане с лицето сини да каже истината
DAAA публикува:
09 Май 2023 | 16:26
Илко ще кмет на Брежани, колко Камбита стана пак кмет................
До Илко публикува:
09 Май 2023 | 16:21
Е г-н Илко пак лъжете пак евтин пиар на гърба на хората
Платените спокойно само публикува:
09 Май 2023 | 16:07
Платени дразкачи искам да сте спокойни, ще видим накрая кой лъже и да ви видят цял град кои сте платените интриганти! Илко пак ще бъде кмет, въпреки вашите интриги нали знаете, тогава ше видим кой ше го наседне! ;)

Добавете Вашия коментар

TOP