Обновена фитнес зала очаква учениците на СУ Симитли да се върнат отново в училище

09 Април 2020 | 16:06
0 коментара
Бизнес

Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“ град Симитли обнови напълно старата фитнес зала.

Във времето, в което учениците се обучават дистанционно и вратите на училището се затворени, ръководството не спира да работи, като мисли за учениците и усъвършенства училищната база.

Новата зала е напълно оборудвана с фитнес уреди, необходими както за пълноценното протичане на часовете по физическо възпитание и спорт, така и за поддържане на добрия тонус и здравословен начин на живот на учениците. Тя ще се ползва както от децата от цялото училище, така и целият екип от преподаватели и служители в гимназията.

Фитнесът очаква учениците, които в момента се обучават дистанционно чрез виртуална класна стая. Въпреки това, часовете по Физическо възпитание и спорт продлъжават и учениците правят своите упражнения от вкъщи.

Припомняме, че скоро бе изцяло обновен и физкултурният салон на училището, след като кметът на община Симитли Апостол Апостолов подписа договор по Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малки по мащаби инфраструктури“ от Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 година, който осигурява основен ремонт на двора на СУ “Св. св. Кирил и Методий“ и на физкултурния салон.

Така учениците в Симитли ще могат да се радват на нов двор и зала, обновени по спечеления проект.

Добавете Вашия коментар

TOP