Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - "Български глас"

20 Ноември 2022 | 18:35
37 коментара
Политика
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас

Най-доверените хора на кмета на община Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - "Български глас", предаде репортер на Pirinsko.com.

Един от учредителите на новата партия е юристът Георги Попов, който бе Народен представител от партията на Слави Трифонов "ИТН" в 45-ия и 46-ия парламент. За него се знае, че един от най-приближените хора на кмета Илко Стоянов.

Другият доверен човек на благоевградския кмет е Красимир Алексиев. С благословията на Илко Стоянов, Алексиев е областен координатор на "Български глас" в област Благоевград, като той най-вероятно ще поеме и структурата на новата партия в община Благоевград. Красимир Алексиев е собственик на охранителна фирма „С. И. А. СЕКЮРИТИ“ ЕООД. Сред по-известните клиенти на благоевградската гард компания е именно предизборните кампании и други частни мероприятия на кмета Стоянов, както и за ФК „Пирин“, за реда на чиито футболни мачове на стадион „Христо Ботев“ се грижат гардовете на Алексиев.

Сред учредителите на "Български глас" днес на протест митинга пред президентството бяха Георги Попов, Красимир Алексиев, политологът Тихомир Василев, музикантът Петър Писарски, юристът Огнян Митев, Пламен Иванов – специалист по енергетика, Марчело Ризов, както и приятели, съмишленици и областни координатори на партията от различни райони на страната.

Политологът Тихомир Василев бе измежду учредителите и на " Изправи се.БГ, а днес той и други участници в протестите от 2020 година срещу правителството "Борисов 3",  учредяват партия "Български глас".

"Основните идеи, с които "Български глас" влиза в политиката са свързани с връщането на държавата на хората, т.е. всеки един гражданин, наш член и симпатизант да може да бъде чут. Дневният ред на обществото да се върне отново и политиците да се съобразяват с това", каза Тихомир Василев и допълни, че първото нещо, което ще се покаже като иновация е една апликация, в която всеки един гражданин ще може да изразява мнение, нещо като ежедневен референдум, който ще се извършва онлайн, за да се види какви са проблемите на обществото.

По думите му единственото нещо, което са постигнали протестите от 2020 г., са машините за гласуване. 

"В момента имаме толкова много проблеми, а хората в парламента се занимават с това дали да имаме машини или да се гласува на хартия, каза пред симпатизантите и учредителите Тихомир Василев.

Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас
Най-доверените хора на кмета на Благоевград адв. Илко Стоянов учредиха днес нова партия - Български глас

Добавени коментари

Андрей Георгиев публикува:
22 Ноември 2022 | 14:39
Български глас ще се командва от Бело поле не благодаря не искам жъчката да ми е месия!!
ГЕРБ Благоевград публикува:
22 Ноември 2022 | 13:58
Аз категорично казах на Димитрова че няма да подкрепя Илко Стоянов за кмет. Ние от ГЕРБ е редно и е време да си издигнем наша кандидатура. Впротивен случай напускам публично партията и да се знае. Аз не припознавам Илко за наша кандидатура.
Петрунов публикува:
22 Ноември 2022 | 12:12
Тръчи лажи и жъчките правата фотоволтици на покривите има подписи на лъжица за доказателство в трезор показа ги малкия жъче
само питам публикува:
22 Ноември 2022 | 08:03
Жъчките ли го хрантутат на Илко?
Иван Янев публикува:
22 Ноември 2022 | 08:02
Не ми се ще да повярвам че Илко Стоянов удари дъното с некомпетентност във всички свери особено в строителството. Ул. Промишлена бе 2.5 мил сега е 6.5 ало Илко ние в Благоевград не ядем доматите с колците така искаше без проект да заграби общината 29 млн за парк Бачиново и Аквапарк без проект и като не мина номера пак търсиме 17 млн. Ние в Благоевград да не сме дистинация като Слънчев бряг та да се прави такава инвестиция и то за сезон от два месеца. Благоевград има нужда от инвеститори от работна ръка а не бързи разхищения като цветята теменушките и багерчетата на Гергана Муртова "шопова" дет прават селските пътища. Падение и то голямо.
БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ публикува:
22 Ноември 2022 | 07:36
БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ Е НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ ОТ ЕКСПЕРТИ И ПАТРИОТИ А ВИЕ В БЛАГОЕВГРАД СИ РЕШАВАЙТЕ КОЙ КМЕТ ДА СИ ИЗБИРАТЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ НАЛАГАМЕ МНЕНИЕ НО НЕ КРИЕМ ЧЕ ИЛКО Е НАШ СЪРАТНИК И НЕ СЕ СРАМУВАМЕ ЧЕ ГО ПОЗНАВАМЕ НИЕ СМЕ РАБОТИЛИ ЗА НЕГО ТОЙ ДА СТАНЕ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД И ОЧАКВАМЕ НЕГОВАТА ПОМОЩ КОЕТО Е НОРМАЛНО! НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ НЕ ОДОБРЯВАМЕ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ И ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ СРЕЩУ ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО! НАБЛЮДАВАМЕ ВНУШЕНИЯ ЧЕ ИЛКО ЩЕ БЪДЕ КМЕТ НА ГЕРБ НЕ ИЛКО ЩЕ БЪДЕ КМЕТ НА БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ
Кирчо публикува:
22 Ноември 2022 | 06:51
Нали не мислите, че тази партия и този кмет имат бъдеще.
Васил Шопов публикува:
22 Ноември 2022 | 06:46
Щом жъчките стоят зад Илко значи край аз не участвам в български глас да ме извинява Краси и Илко но тези хора са за затвора а не да командват града вече един затворник командва общината Боре крадецо на ток от банката!!
Б.Б публикува:
21 Ноември 2022 | 22:16
Тъпи гербаджии, един циганин ви разиграва наред. Партия със история, със структури, с членска маса, да не може да си издигне кандидат. Не трябва даже да говорите за друга кандидатура, освен партийна, впритивен случай признавате, че вече не сте фактор.
ГЕРБ публикува:
21 Ноември 2022 | 21:12
Тоя цървул се опитва да има план Б, ако герб не го издигнат.
Емилия публикува:
21 Ноември 2022 | 21:10
Този клоун никой няма да го издигне!
данчова публикува:
21 Ноември 2022 | 20:51
български глас няма да има кмет в благоевград щом жъчките подкрепят илко камбитов честито благоевградчани общината че се командва от бело поле честито джумали
Жъчките подкрепят Илко Стоянов за кмет публикува:
21 Ноември 2022 | 18:51
Жъчките подкрепят Илко Стоянов за кмет така че нема значение от коя партия ще се кандидатира Росен ще се оправи с Тасков а Данчо ще впрегне целия елит на града и Илко ще бъде пак кмет на Благоевград на пук на злобарите! Жъчките командват града така че Илко си е и ще бъде стария нов!
Васил Цветков публикува:
21 Ноември 2022 | 18:13
ГЕРБ ще се обезглавят ако подкрепят Илко за кмет на Благоевград. Следващия кмет се казва Методи Байкушев. Лека нощ.
stiga be hora публикува:
21 Ноември 2022 | 16:57
stiga be hora stiga ste go obijdali taka e ne se spravq no ne e lesno nqma kak da se spravish kato sa ti zalojeni minite oshte ot kambitov ima si mnogo problemi . v obshtinata ima nerednosti nqma pari za vsichko badete malko milostivi vseki v grada vijda che rabotata na kmeta i administraciqta e palen haus no takova e nasledstvoto i sega celiq grad se e ozlobil kym ilko . sprete se drugata godina toi mojebi nqma da e kmet kakto izglejdat neshtata togava i drugiq li she vi bade loshiq kmet . sprete se malko badete milostivi v dena na hristiqnskoto semeistvo .
Росица Димитрова публикува:
21 Ноември 2022 | 16:55
Аз ще бъда кандидата на ГЕРБ!
Viktor публикува:
21 Ноември 2022 | 13:35
Gerb tree dasa ludi da izdignat ilko sledva6tiq kmet se kazva metodi baikushev
Милчев публикува:
21 Ноември 2022 | 13:09
В общината е осарник не се знае какво става пара нема и кмета е в невидение какво да прави общината е спрела строителен контрол е спрели след напускането на Петър и неговата колежка Стела Лишкова. Илко изпусна цялата организация.
Калинката публикува:
21 Ноември 2022 | 11:49
Краси охранява Илко да така е но момчето не прави нищо нередно и друг да го викне той ще изпрати неговите момчета. Краси е добро момче и му пожелавам успех!
Nakov публикува:
21 Ноември 2022 | 11:44
Nikoi ne iska da chue v toq grad za Ilko. Padenieto e golemo gerberite mu se podigravat bsp go tormozat s kompromati. pp go smachkaha I obikalq nespokoen v kabineta neka vi pokaje starshelo na telefono kakov klip ima padash novoq. kmet she e vladi tabutov.
Ковачки публикува:
21 Ноември 2022 | 10:53
Провал 29 милиона за Бачиново и Аквапарка после поиска 17 милиона и се наложи благоевградчани да му викат под прозорците оставка. Е това му беше кметуването.
До До Крали Марко публикува:
21 Ноември 2022 | 10:17
Туй е сарказъм!
До Крали Марко публикува:
21 Ноември 2022 | 10:10
Пий си хапчетата, пич!
Крали Марко публикува:
21 Ноември 2022 | 08:31
Най-накрая истинска партия. Кметът уцели джакпота с шестата си партия. Глас Български ще пречупи корупцията, ще вкара политическите клептомани в затвора, ще направи доходите на благоевградчани и българите европейски. Това е истинска партия на българския народ, това е самата справедливост. Успех! Илко кмет!
ГЕРБ Грамада публикува:
21 Ноември 2022 | 08:00
Български глас, Глас Народен, Има такъв Народ, и ГЕРБ да го подкрепи няма шанс ние да не сме втора употреба ГЕРБ Грамада сме твърдо против Илко за кмет на Благоевград на същото мнение са и в Плажа и Център да не говорим пък по селата не искат да чуят за него! Вече имахме две загуби с Атанас и Андон и не ми се ще да изпуснем кметските избори в Благоевград! Казала съм и на моите съпартийци в квартала, ако подкрепим Илко за кмет аз напускам със всичките ми близки партията! Нямам нерви!
asen mirchev публикува:
21 Ноември 2022 | 07:46
ilko nema da e kmet na blagoevgrad toi e prekluchil s kursa trebe ni dvumaliq ot grada chovek a ne nomadi kmetove ot selata na simitli
До ГЕРБ публикува:
21 Ноември 2022 | 07:44
А бе незнам каква кандидатура ще имате, ама Илко разправя из целия град, че той ще е кандидата на ГЕРБ.
ГЕРБ публикува:
21 Ноември 2022 | 07:32
Много добре да си прави Илко партия и да си се издига ние от ГЕРБ ще си имаме партийна кандидатура.
Чило публикува:
20 Ноември 2022 | 23:47
Илко обходи всички партии и понеже за всички е бита карта, си създава нова! Не разбира, че Благоевград не го иска! Аут!
БСП публикува:
20 Ноември 2022 | 23:42
Илко Стоянов ще е новия стар кмет на Благоевград... достоен човек
ИТН публикува:
20 Ноември 2022 | 22:49
Айде, роенето започна. Иначе никой няма да издигне Илко, просто защото той е неизбираем.
Манчо публикува:
20 Ноември 2022 | 22:47
Ако ГЕРБ издигнат Илко ще се самоубият! Това играха вече с Дончо.
до емилия вълова публикува:
20 Ноември 2022 | 20:43
Е какво като си зад илко ти имаш точно 2 гласа ти си аут с мачо у вейкато ти не си герб ти си никой в тази партия там все още командва дончо
Емилия Вълова публикува:
20 Ноември 2022 | 20:34
Аз съм зад Илко.
ИК ГЕРБ публикува:
20 Ноември 2022 | 20:28
Изпълнителната комисия на ГЕРБ няма да подкрепи Илко за кмет след като неговите хора се включиха в този проект, сиреч той ще прави структури на друга партия а ние от ГЕРБ да го подкрепяме. Защо за да ни се подиграва и да вика на колегата Кирчо Илиев че е никой в ГЕРБ при положение че е председател на групата съветници в общински съвет.
ГЕРБЖ публикува:
20 Ноември 2022 | 19:42
Емилия Вълова сега ще се разочарова много като ГЕРБ си издигнат кандидат за кмет от партията!
bravo krasi s teb i ilko sme публикува:
20 Ноември 2022 | 19:06
Prav sie ilko pravisi nova partiq ta nema da se razprava s gerb bsp dps nie napuskame vsichki ot itn i si otivame pri krasi i si izdigame ilko za kmet.

Добавете Вашия коментар

TOP