Нагъл шофьор помете две деца в Гоце Делчев и избяга, водач на автомобил потроши ограда на частен двор в Симитли

19 Март 2018 | 12:30
0 коментара
Криминално

Момчета на 10 и 13 години от Гоце Делчев пострадаха докато пресичат.

На 16.03.2018г. около 10:00 часа на ул.“Тодор Александров“ в гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Хюндай“ с водач Д.К./64г./ от с.Илинден, общ.Хаджидимово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска две момчета на 10 и 13 години от гр.Гоце Делчев.

Водачът на автомобила не изпълнява задълженията си на участник в ПТП и напуска местопроизшествието, като след проведени издирвателни мероприятия е установен.

С натъртване на десен крак е пострадало 10-годишното момче, а с натъртвания по тялото е пострадало 13-годишното момче, които след оказана медицинска помощ са освободени за домашно лечение.

На 16.03.2018г. около 09:10 часа на ул.“Октомврийска“ в гр.Симитли, 46-годишен водач на товарен автомобил „Пежо Боксер“ е пострадал, след като спирайки за престой без да спази необходимите мерки автомобила да не се приведе в движение, същият потегля на заден ход, излиза извън пътя и се блъска в ограда на частен двор.

Водачът на автомобила е пострадал, след като се опитал да го спре и бива затиснат между отворената предна, лява врата на автомобила и метален стълб от оградата. Същият е настанен  за лечение в МБАЛ – Благоевград с излив на белия дроб и без опасност за живота.

Добавете Вашия коментар

TOP