Набор 83 на Пирин Благоевград се събра на маса и терен 20 години след като стана втори в България!

24 юли 2022 | 17:15
2 коментара
Набор 83 на Пирин Благоевград се събра на маса и терен 20 години след като стана втори в България!

Родените през 1983-та година орлета се събраха точно 20 години след последния си мач. Това бе финалната четворка в първенството и мача с Ботев Пловдив. Срещата завърши 2:2 и орлетата на Йордан Попмихайлов станаха втори в България.

Един от най-незабравимите набори от школата на Пирин Благоевград се събра отново на футболния терен и на маса в механа Воденицата.

Сега 20 години по-късно те се събраха първо на терена и поиграха първо футбол, а след това второто полувреме продължи и в известна благоевградска механа до късно през ноща. Сред тези славни орлета дойдоха снощи в Благоевград  бившите капитани на ЦСКА и Лудогорец Борис Галчев, Светослав Дяков, Иван Топузов, Антон Мангурев, Николай Цветков, Младен Заечки, треньорите Попмихайлов и Васил Петров.

 Дяков и Заечки са родени през 1984-та година, но също бяха част от този силен набор. А най-хубавото нещо е, че накъдето и да ги е разпилял животът, орлетата все още са задружни и големи приятели! източник:Pirinsport.com

Набор 83 на Пирин Благоевград се събра на маса и терен 20 години след като стана втори в България! снимка 1

тцтцтц публикува:
24 юли 2022 | 23:08
2ма с фланелки на лефски,един на Цървена Звезда, един на Манчестър Юнайтед, един на Зенит и само един с фланелка на Пирин. Барем за снимката поне да си бяхте сложили нещо на Пирин, бе "легенди"
Асф публикува:
24 юли 2022 | 23:02
Да живее Асен с багаажо

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?