На емблематичния 9-ти септември отваря Спа център Бали с нови наематели и 20 процента отстъпка на цените за всички благоевградчани

02 Септември 2019 | 18:42
0 коментара
Култура

Новите собственици - любимите треньори по плуване на малки и големи Ани и Станислав Стоеви са семейство и колеги. Те са собственици и треньори на 'СК НЕПТУН" Благоевград.От дълги години практикуват любимата си професия, като са обиколили почти всички плувни басейни в областния град. За жалост обаче, често срещат неразбиране и спънки от страна на собствениците, което ощетява тяхното желания да практикуват любимата си дейност в помощ на деца, възрастни, както и на деца и хора с различни заболявания и специални потребности. Сред мечтите им е и тази в Благоевград да има един достъпен спа център, който да предлага пълни услуги на високо ниво и достъпност. Тези са една от основните причини, поради които сем. Стоеви се решават да направи тази голяма крачка и сериозна финансова инвестиция.

Наш репортер попита младата треньорка Ани как се зае с нещо толкова сериозно, а тя отговори с усмивка, че човек е голям толкова, колкото са големи мечтите му!

" Аз от много години мечтая да имам център за спорт и релакс, като центрове в столицата и по-големите градове. Нашият спа център ще бъде със достъпни цени, клиентите ни ще имат избор да се включат в тренировка по плуване, фитнес, табата, йога, стречинг, водна аеробика. И в същото време да релаксират в спа зоната, която ще предлага инфра червена и финландска сауна, парна баня, басейн, джакузи, солна стая, солариум, масаж. Ще изненадаме клиентите с много нови и интересни пакети свързани с любимия ни спорт-едновременно обучение по плуване на родители и техните деца, плуване за най-малките от 1 до 4г., плуване за деца от 4г. и по големи, плуване за възрастни и др.", разказа треньорката. Тя добави още, че за всички услуги, които ще предлага новият спа център може да се разбере на място, както и във фейсбук групата Бали&Спа.

Добавете Вашия коментар

TOP