Мъж опита да се самоубие пред десетки минувачи в района на поликлиниката в Благоевград

05 Юни 2017 | 13:36
0 коментара
Общество

Без опасност за живота е мъж, който е направил опит за самоубийство пред десетки минувачи, в района на поликлиниката в Благоевград. Това съобщи за „Фокус“ д-р Огнян Митев, директор на Многопрофилна болница за лечение – Благоевград.

Инцидентът е станал около обяд. Пострадалият е настанен в болницата в града с порезни рани в областта на врата и бедрото.

„В момента мъжът е настанен в отделението по хирургия“, посочи д-р Митев. Пострадалият е изгубил много кръв. Мъжът е бил с обилна кръвозагуба. На мястото на инцидента са били изпратени екипи на полицията, които да извършат оглед и да установят какво е довело до опита за самоубийство на пострадалият", каза още д-р Огнян Митев.

Припомняме, че около 05:30 часа тази сутрин на телефон 112 е получен сигнал за това, че в къща в Благоевград е станал инцидент при който, 37-годишен мъж от областния град, живеещ на първия етаж на сградата, е нанесъл удари с ръка и остър предмет на 66-годишен мъж и 64-годишна жена. Двамата възрастни са от Благоевград и обитавали втория етаж от къщата. Извършителят на деянието е настанен за лечение в ЦПЗ-Благоевград.

По случая е образувано досъдебно производство.

"Стабилно е състоянието на двамата възрастни, които тази сутрин бяха намушкани от 37-годишен психичноболен мъж в Благоевград. Мъжът и жената имат много наранявания от нанесените удари, но са без опасност за живота", коментира случая д-р Огнян Митев.

Добавете Вашия коментар

TOP