Мустафа Карадайъ: Мафията пазарува народни представители

18 Юни 2022 | 08:33
1 коментара
Политика
Мустафа Карадайъ: Мафията пазарува народни представители

Мафията пазарува народни представители. Говори се за есемеси, за предлагане на подкупи, опитват се да завладеят държавата, това е мафията. 

Това заяви пред журналисти лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на въпрос защо има искане вотът на недоверие срещу правителството да бъде в неделя, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

Властта на задкулисието в момента няма мнозинство в Народното събрание, допълни лидерът на ДПС.

 

Това са умните, красивите, моралните, те говорят сякаш другите не са това. На тях им е разрешено да купуват народни представители, да бият народни представители, това е умно-красивитетът, каза още Мустафа Карадайъ.

 

Вътрешният министър Бойко Рашков да предприеме действия срещу купуването на депутати, поиска ДПС.

 

В българския парламент се купуват депутати, заяви от парламентарната трибуна народният представител от Движението Джейхан Ибрямов. И попита МВР-шефа какви действия ще предприеме.

 

Ибрямов се позова на думите на президента Румен Радев, който по-ранно днес заяви, че върви най-мащабното пазаруване на депутати в нашия парламент.

 

Председателстващият заседанието Кристиян Вигенин обяви обаче, че изказването на Ибрямов не е по темата и липсвали доказателства. И призова Ибрямов да се придържа към парламентарния контрол. След това дори микрофона на Ибрямов. Но това не спря депутата от ДПС да настоява за категорични действия на МВР срещу купуването на депутати.

Добавени коментари

Въведете име... публикува:
18 Юни 2022 | 09:34
Ами, думите им ЛЪЖА ли са? Милиони ЕВРА, за един "депутат"...Боже,това е ТЪРЖИЩЕ за Н€ГОДНИЦИ!

Добавете Вашия коментар

TOP