МО на БСП Благоевград номинира 4-ма за народни представители

16 Януари 2017 | 09:29
1 коментара
Общество
МО на БСП Благоевград номинира 4-ма за народни представители

На първото си събрание за 2017 година младите социалисти обявиха своите избраници за парламента. Срещата на младежите, която се проведе на 14 януари, бе и първата от поредицата предстоящи събрания в общинската организацията. Социалистите се обединиха около номинацията на Областния и общински председател на БСП Благоевград – Николай Бошкилов за депутат. Според тях той притежава нужните качества и е достоен да ги представлява в парламента. Номинации за народни представители получиха и областният координатор на Младежкото обединение – Ваня Маникатева, която същия ден навърши 25 години. Антон Асиски -  бивш младежки лидер и представител в местния парламент и разбира се председателя на партията - Корнелия Нинова.

Младежкото обединение прие отчет за дейността през изминалите президентски избори, който бе представен от Маникатева. Младата дама почерпи и за своя 25-и рожден ден, като получи подарък - колаж с най-важните моменти за нея и Младежкото обединение от изминалата година.

Младите социалисти  приеха и план за работа през 2017 година като фокусът на дейността им ще бъде спечелването на предстоящите през април предсрочни парламентарни избори. По традиция накрая бяха приети и нови членове, които ще дадат на младите в БСП нови сили за работа през новата година и осъществяване на така чаканата в България промяна към социална справедливост, достоен живот и баланс в икономиката и обществото.

Добавени коментари

герб публикува:
16 Януари 2017 | 11:42
ЗА ДА СТАНЕШ ДЕПУТАТ ТРЯБВА МИНИМУМ 20ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ И ДА СИ СЕ ДОКАЗАЛ В ОБЩЕСТВОТО ЗАТОВА СТРАНАТА Е НА ТОЗИ ХАЛ ОТ ТАКИВА ДЕПУТАТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА

Добавете Вашия коментар

TOP