Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов

26 Септември 2015 | 17:09
0 коментара
Политика
Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов

„Формулата на БСП за тези избори в Дупница е най-подходящата за този град. Тя дава възможност за много по-широка подкрепа от партийната“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков на пресконференция в града, където се срещна с кандидата за кмет на левицата за Иван Ибришимов, водача на листата на партията Станислав Павлов и актива на БСП от общината, съобщават от пресцентъра на партията. Миков изрази убеденост, че Дупница ще получи добро управление чрез кандидата за кмет на левицата, водачът на листата на общинските съветници и самите тях. Лидерът на БСП благодари и на младите хора в листата за смелостта и куража да се изправят в предизборната битка. Председателят на БСП подчерта, че консолидацията на социалистите в Дупница многократно увеличава шанса на партията за успех на местните избори.

Михаил Миков бе категоричен, че мащабните инфраструктурни проекти в общината, както и всички останали, ще бъдат по-успешно реализирани, ако кандидатът за кмет Иван Ибришимов спечели изборите. Лидерът на левицата допълни, че наред с големите проекти трябва да се наблегне и на развитието на малките населени места.

Ибришимов: Благодарен съм, че БСП застана зад мен

„Благодарен съм, че именно БСП застава зад мен“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП за Дупница Иван Ибришимов. Той подчерта, че акцентът в неговата програма е социалната сфера и проблемите на хората в общината. Ибришимов каза също, че в програмата му е заложен и бюджет за всяко село.

Станислав Павлов: Всички заедно ще работим за развитието на Дупница

„Както аз така и всички в листата за общински съветници на БСП ще работим за развитието на община Дупница“. Това заяви водачът на листата на партията в града Станислав Павлов. Той посочи, че всички в нея ще решават ежедневните проблеми на хората, като използват целия си опит.

Станислав Владимиров: Иван Ибришимов е човекът, който ще реализира промяната в Дупница

„Заставам плътно зад Иван Ибришимов. Убеден съм, че с подкрепата на БСП, коалиционните партньори и дупничани нашият кандидат ще успее да реализира промяна в града”, заяви организационният секретар на БСП Станислав Владимиров. Той пожела успех на кандидата за кмет на левицата и изрази своята увереност в победата на тези избори.
По-късно през деня председателят на БСП Михаил Миков ще посети и село Джерман, община Бобошево, село Соволяно и село Драговищица. Той ще участва и в откриването на кампанията на социалистите в град Кюстендил.

Добавете Вашия коментар

TOP