Медик: Българинът приключи с ковид, имунизационната кампания умря

17 Март 2022 | 17:26
1 коментара
Общество
Медик: Българинът приключи с ковид, имунизационната кампания умря

След разхлабването на някои от мерките българинът реши, че с ковид е приключено. Това обясни пред БНР общопрактикуващият лекар д-р Мирослав Спасов.

„Към днешна дата контрол за мен няма“, каза той и допълни, че не се упражнява такъв и спрямо влизащите с бежанската вълна чужденци.

Ковид все още е тук и лекарите очакват дори настъпването на поредна вълна, отбеляза доктор Спасов. Той обясни, че при намаляващ брой официално регистрирани случаи за страната, в неговата практика те се увеличават.

Голям процент от положителните не се тестват официално и продължават да се разхождат напред-назад, въпреки домашния тест, изтъкна той.

„От тази пандемия се оказа, че българският пациент е голям разбирач по въпросите на здравеопазването. Българинът е свикнал да реве за своите права, но категорично отказва да признае, че има и задължения. Имунизационната кампания е умряла в България. Към днешна дата е приключила“, коментира д-р Мирослав Спасов.

Добавени коментари

Симитлишкия кмет публикува:
17 Март 2022 | 18:41
Моите уважения докторе,но стига лапахте по тия скъпи прескъпи пътеки за ковид, знам вие докторите и лабораториите ти си мечтаете за ковид

Добавете Вашия коментар

TOP