Левски посреща Литекс в дербито на втория кръг

25 Юли 2015 | 16:03
0 коментара
Спорт
Левски посреща Литекс в дербито на втория кръг

източник: Gong.bg, Георги Димитров

Тази вечер от 21 часа Левски посреща Литекс на своя стадион "Георги Аспарухов" в дербито от втория кръг на първенството.

След хикса с Ботев в първия си мач, "сините" ще търсят първа победа, но задачата им няма бъде никак лесна срещу ловчанлии, които са в приповдигнато самочувствие след успеха над Лудогорец в първия кръг. Новият стар старши треньор на "оранжевите" Люпко Петрович не крие амбициите си за шампионска титла и увери, че играчите му няма да вирнат носовете след победата над разградчани.

Петрович най-вероятно ще заложи на същия състав от двубоя с Лудогорец, но самият той няма да може да дава указания на своите футболисти. Сърбинът е наказан да не води отбора заради получения червен картон в двубоя от първия кръг.

Любопитен факт е, че и неговият колега Стойчо Стоев няма да изпълнява функциите си като неговото наказание бе за системно излизане от треньорската зона по време на мача в Коматево.

Преди да седне на трибуните на Герена обаче Стоев ще трябва да избере и стартовите си 11, а за целта има група от едва 17 футболисти. Двамата нападатели Атанас Курдов и Умар Диаби така и не получиха своите жълти карти, заради което Стоев най-вероятно отново ще заложи на "фалшива деветка" в лицето на Денис Махмудов.

Двубоят ще бъде предаван пряко по Diema Sport, онлайн през платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

Преди това в 18.30 часа кръгът се открива с мача Монтана - Ботев Пловдив, който е в ефира на Diema и отново на Gong Play.

Добавете Вашия коментар

TOP