КУПОНЪТ НА 8 ДЕКЕМВРИ: Студент си тръгна с пътен знак от купон в Банско, друг оскверни бариера

09 Декември 2022 | 17:41
4 коментара
Общество
КУПОНЪТ НА 8 ДЕКЕМВРИ: Студент си тръгна с пътен знак от купон в Банско, друг оскверни бариера

Купонът послучай студентския празник завърши с полицейски арест за двама младежи. Явно в не дотам адекватно състояние след солиден запой, единият – столичанин, решил да нарами пътен знак и да го отнесе със себе си.

На топло е вкаран и 20-годишен младеж от Варна Той е бил задържан заради счупено подвижно рамо на бариера на паркинга на хотел в Банско, съобщиха от МВР – Благоевград.

Сигналът за случилото се е подаден около 2.30 часа в петък сутринта. Заради зулума, младежът ще лежи на топло едно денонощие.

От полицията съобщиха и за трети арестуван в навечерието на студентския празник. 28-годишен софиянец е счупил интериорна врата на баня в стая на хотел в Банско и изпразнил част от пожарогасител в коридора. След погрома и той се озовал зад решетките.

Добавени коментари

Не,бай Ване! публикува:
10 Декември 2022 | 14:55
Подложил е бариерата на Сашко Мацурев и той се е наденал на нея.Играли са комбина.
бай Иван публикува:
10 Декември 2022 | 13:15
Как точно е "осквернил" бариерата? Да не е седнал на нея?
Чуй глупакът Гражданин публикува:
09 Декември 2022 | 21:45
Тоя гербаджия също е комунист.И то комунист потънал в злоба,та чак посинял.Взел лозунгите на комунистите.И по-тъп от галош.Въобще не мисли,че има и други освен комунисти и гербаджии.Четете му лозунгите взети от бесните комунисти и му кройте шапката.И за да е и малко СДС-вкарал малко синьо в цвета на знамето си,а в името са залепили и СДС. На това му викаме "мѝжи кьорчо да те лажем"!
Гражданин публикува:
09 Декември 2022 | 21:07
ГЕРБ Е СИЛА! ГЕРБ Е МОЩ! ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ! Ние имаме образование, ние имаме интелект! Комунистите - пияни изродчета! ДОЛУ! ДОЛУ! ДОЛУ! ГЕРБ ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар

TOP