Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев подписа концесионен договор за изграждане на спортен комплекс

16 Март 2017 | 20:20
6 коментара
Общество

Концесията е за строителство на „Спортен комплекс“ в м. „Байова борика“, в землището на Община Разлог. Договорът бе подписан от кмета инж. Красимир Герчев и Иван Чапов-изпълнителният директор на „Хидроенергийна компания“ АД-Благоевград, която спечели конкурса за концесионер.  

„Чрез изграждането на подобен спортен комплекс ще се подобрят условията за активен спорт на жителите и гостите на община Разлог-каза инж. Герчев и допълни-Много разчитаме на привличане на допълнителен туристически потенциал, който да предлага нови услуги на хотелиерите от общината. Това ще доведе до развитието на туристическия продукт и създаването на нови работни места“.  Концесионният договор е за срок от 35 години.

В спортния комплекс ще бъдат изградени 5 футболни терени с прилежащата инфраструктура-трибуни, заведения, паркинги; игрища за волейбол, баскетбол, тенис. Ще бъде построен и голям открит паркинг за автомобили и автобуси. Спортният комплекс ще предоставя условия за тренировъчна и състезателна дейност от спортни организации и клубове, както и организиране на домакинства на спортни събития.

Строителството на обекта е въз основа на прието от Общински съвет-Разлог Решение № 180 от 28.07.2016 г., а територията, на която ще се строи комплексът е частна общинска собственост на Община Разлог.

Добавени коментари

И пак и пак до чужбината оти ме дразниш публикува:
20 Март 2017 | 21:53
Питай некаде там дето чистиш кенефите, дали има частана общинска държавна континентална и вселенска и па частна собственост буклукю долен, заради вас сме на тоо хал, като не сте годни за тука поне че си мачите!
И пак до чужбина публикува:
20 Март 2017 | 18:34
И ти па че одиш там само да подсличаш докато тия яда и пияяя. Кее може да има толкова прости хора?
До Чужбина публикува:
20 Март 2017 | 18:29
Слушай негоднико ти като си в чужбина си седи там, като дойдеш тука и работиш за 400 лева в 21ви век, за да може таквия измекяри като ти да печелааа тогава че думаш. Коко спечели градо от прослувутия голф комплекс бе, колко пари има да си зимаа хората от там? Това не се прави за нас разберете го разложани, а за ТЯХ.
Чужбина публикува:
18 Март 2017 | 10:46
Стига бе зависници
Кали публикува:
17 Март 2017 | 17:25
Дай ми боже господи, златна рибка да намеря, дай ми боже господи да засуча далавера!
разложенин публикува:
17 Март 2017 | 15:51
Строителството на спортния комплекс ще напълни още повече джобовете на Герчев и Татарски исие.

Добавете Вашия коментар

TOP