Kметът на Банско Иван Кадев подписа договор за ремонт на уличната мрежа в общината

13 Август 2021 | 18:11
2 коментара
Бизнес

Днес, кметът на община Банско Иван Кадев и управителят на фирма „Галчев Инженеринг”ЕООД – Любомир Галчев, подписаха договор за ремонт на уличната мрежа на територията на община Банско.
За поръчката бе проведена открита процедура по ЗОП, която гарантира в най-голяма степен публичността на възлагане изпълнението на поръчката и прозрачност при разходване на финансовите средства.
Ремонтът на улици в град Банско, град Добринище, село Кремен, село Места и село Филипово ще бъде на стойност 2,237 млн. лв. без ДДС. Предвижда се ремонт на асфалтовата настилка и тротоарните настилки, смяна на бетонови бордюри, изкърпване на съществуващи асфалтови настилки, ремонт на повърхностните водоотвеждащи съоръжения, подмяна на капаци на ревизионните шахти на подземните комуникации и други дейности.
 

Добавени коментари

Стефания публикува:
17 Август 2021 | 09:14
Собственика на Пиринско.ком Иван Хамбарджийски - Бриндо, рецидивист с влезли в сила присъди за рекет, за натиск, изнудване и т.н. Иван Хамбардждийски живее в имение от 3 луксозни къщи в „Старо Струмско“, абсолютно незаконно построени. За къщите има издадена заповед за събарянето им през 2014 г. След съдебните дела и процедури същите бяха потвърдени и влязоха в сила. Въпросните палати, негова собственост, са за над 300 хил. евро, а доказателствата и заключенията на всички институции – от РДНСК до Прокуратура, са категорични – всичко, което е построено, е незаконно.
Рашков публикува:
14 Август 2021 | 10:48
Дине Дурчов се ебе зад Гроше в едно чюшье. Там Владо го напна и газо му разпра.

Добавете Вашия коментар

TOP